Κυριάκος: «Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ. Λίγοι οι τίτλοι του, τους κέρδισε απέναντι σε θεούς και δαίμονες»

0
Το δικό του στίγμα για τα 94α γενέθλια του ΠΑΟΚ έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος προσπάθησε μέσα σε λίγες σχετικά λέξεις να εξηγήσει το τι ακριβώς σημαίνει ο «δικέφαλος του Βορρά» για τον ίδιο.

«Έχει και κάποιους τίτλους. Λίγους για 94 χρόνια ...
αλλά τίτλους που κερδήθηκαν απέναντι σε θεούς και δαίμονες», σχολίασε, αλλά και: «Ο ΠΑΟΚ μας, ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ. Ή κερδίζει, ή μαθαίνει».

Η ανάρτησή του

«Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξέρει... Αυτός είναι ο πιο χαρακτηριστικός στίχος που έχει εμπνευστεί κανείς όχι για τον ΠΑΟΚ, αλλά για τον ΠΑΟΚτση.

Ο καθένας μας έγινε ΠΑΟΚ για έναν διαφορετικό λόγο, από ένα διαφορετικό ερέθισμα.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του Συλλόγου για εμένα. Οτι ενώνει διαφορετικά όνειρα κι ελπίδες, αντικρουόμενες αντιλήψεις, κοινωνικές τάξεις...Και το κάνει με τρόπο εμφατικό.

Ο δικός μου ΠΑΟΚ ή κερδίζει ή μαθαίνει. Ο δικός μου ΠΑΟΚ παίρνει τίτλους καθημερινά σε κάθε μικρή η μεγάλη υπέρβαση του κακού του εαυτού. Έχει χιλιάδες μικρές νίκες, ώστε από ένα καταφύγιο προσφυγικής νοσταλγίας να φτάσει να γίνει ένα από τα πιο ξεχωριστά κοινωνικά κινήματα στον κόσμο.

Έχει και κάποιους τίτλους. Λίγους για 94 χρόνια αλλά τίτλους που κερδήθηκαν απέναντι σε θεούς και δαίμονες. Που κερδήθηκαν μόνο όταν το μωσαϊκό συναισθημάτων έγινε ένα: πίστη.
Ο δικός μου ΠΑΟΚ κάποιες στιγμές έχασε χρόνο, πνιγμένος στον κακό του εαυτό. Σώθηκε και ξεπέρασε τον μόνο αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει: την εσωστρέφεια.

Ο ΠΑΟΚ μας, ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ. Ή κερδίζει, ή μαθαίνει.

Και θα είναι για εκατοντάδες χρόνια εδώ, χωρίς εμάς, αλλά με την ψυχή που αφήσαμε ο καθένας μας. Με την ψυχή που μας έβγαλε!

Χρόνια πολλά!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)