Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Ο αποκλεισμός του αθλητικού Τύπου...

Το Sport 24 Radio, μετά από λειτουργία πέντε χρόνων, έκλεισε… Μια εβδομάδα νωρίτερα είχαν αναστείλει την έκδοση τους οι αποκαλούμενες στοιχηματικές εφημερίδες.

Οι καθημερινές αθλητικές εφημερίδες «βράζουν στο ζουμί τους» με...


τόσο κακές κυκλοφορίες -λόγω μηδενικής -κυριολεκτικά- αθλητικής κίνησης παγκοσμίως, εξαιτίας του κορωνοϊού. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά πολύ φοβάμαι κι άλλα
«λουκέτα». Λίαν προσεχώς…

Την στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, οι αθλητικές εφημερίδες παραμένουν αποκλεισμένες από την κρατική διαφήμιση. Λες κι αυτοί που διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες δεν είναι καπνιστές, ας πούμε, και άρα στοχευμένο κοινό μιας αντικαπνιστικής καμπάνιας. Λες και οι αναγνώστες αθλητικών εφημερίδων είναι άτρωτοι από τον κορωνοϊό και η καμπάνια «Μένουμε σπίτι» -ή οποιαδήποτε άλλη σχετική καμπάνια στο μέλλον- δεν τους αφορά!

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, όλοι εμείς οι «αθλητικοί» παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές…

Γιάννης Μηνδρινός

 harddog-sport.blogspot.com 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.