Αστυνομικοί στη Σαντορίνη έκαναν στάση για μπύρες εν ώρα υπηρεσίας

kafeneio sp

Αστυνομικοί στη Σαντορίνη έκαναν στάση για μπύρες εν ώρα υπηρεσίας. Δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που...
ο Δήμαρχος Σαντορίνης και ο Δήμαρχος Μυκόνου κατήγγειλαν υποστελέχωση στα Αστυνομικά Τμήματα των δυο πιο κοσμοπολίτικων νησιών.

Και οι δύο τόνιζαν την ανάγκη της άμεσης απόσπασης – μετακίνησης αστυνομικών για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποκατάσταση.

Δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που ο Δήμαρχος Σαντορίνης και ο Δήμαρχος Μυκόνου κατήγγειλαν υποστελέχωση στα Αστυνομικά Τμήματα των δυο πιο κοσμοπολίτικων νησιών. Και οι δύο τόνιζαν την ανάγκη της άμεσης απόσπασης – μετακίνησης αστυνομικών για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των νησιών.

Παρέμβαση για τη λειψανδρία, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα δύο νησιά “βουλιάζουν” από τουρίστες”, είχε κάνει μάλιστα και η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.

Την στιγμή λοιπόν που ζητείται η ενίσχυση των εν λόγω Αστυνομικών Τμημάτων, αναγνώστης καταγγέλλει πως οι αστυνομικοί στη Σαντορίνη σταμάτησαν για μπύρες εν ώρα υπηρεσίας. Όπως επισημαίνει, οι δύο αστυνομικοί πήγαν με το υπηρεσιακό τζιπ σε μια ταβέρνα του νησιού, πάρκαραν κανονικά το αυτοκίνητο και απόλαυσαν χαλαροί και δίχως έγνοιες τις μπύρες τους.