ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης 


Παρακολουθώ όπως όλοι άλλωστε την επικαιρότητα, προσπαθώντας να ενημερωθώ όσο γίνεται περισσότερο και καλύτερα από την «επιλεκτική ενημέρωση» που προσφέρουν τα διάφορα μέσα, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, εφημερίδες.
Η επικαιρότητα, έχει πολλά θέματα σοβαρά, και γελοία, όπως για παράδειγμα το αν χώρισε η φ,χ,ψ τηλεπερσόνα, η αν το έκανε πέντε φορές με τον σύντροφο της, και άλλα πολλά.
Τα κανάλια στα δελτία και τα παράθυρα τους παρουσιάζουν ότι θέλει, και όπως θέλει η εκαστοτε κυβέρνηση, και όπως είναι φυσικό, αποκρύπτουν κάθε τι που θα μπορούσε να βλάψει τα κόμματα και την .....
πολιτική γενικότερα, και ας προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας αποπροσανατολίσουν.
Θυμάμαι πως παρουσίαζαν τα δελτία το θέμα με την δραπέτευση των κακοποιών από τις φυλακές, πως με αμέτρητα ρεπορτάζ «ενημέρωναν» και καλά την κοινωνία για τους κακοποιούς, για τους τρομοκράτες, για την απειλή γενικότερα της κοινωνίας μας από την ελευθερία όλων αυτών.
Για τα άλλα θέματα όμως, ούτε κουβέντα.
Για τους άλλους «κακοποιούς» τίποτα.
Διαβάστε ένα άρθρο από εκείνα που τα υποτιθέμενα μέσα ενημέρωσης δεν προβάλουν.
«ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! 49 ετών, μητέρα 3 παιδιών πέθανε χωρίς περίθαλψη.
  — ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
  — Σήμερα η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη γιατί βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχα καταθέσει κατά του ΟΑΕΕ και διατάχθηκε ο ΟΑΕΕ να μου παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (με τις λεπτομέρειες που ορίζει η απόφαση). Μόλις γύρισα στο γραφείο αμέσως, πλημμυρισμένος από χαρά, έστειλα ενημέρωση στους 1500 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που ενημερώνω τακτικά. 
  — Ανάμεσα τους άνθρωποι με τραγικά προβλήματα υγείας, ανοίγει ο δρόμος να πάρουν περίθαλψη. Αργότερα το απόγευμα έλαβα ένα μήνυμα από την αδελφή μιας κυρίας από την Κρήτη που επικοινωνήσαμε επανειλημμένα τους…περασμένους μήνες. Είχε καρκίνο.
   — Χρωστούσε στον ΟΑΕΕ, δεν της έδινε περίθαλψη ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
   — Πέθανε, δεν τα κατάφερε.
  — Το μήνυμα έγραφε (παραλείπω το όνομα):
«σας εύχομαι ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ …. διότι έχασα την αδελφή μου Γ…Δ… …/.. 49 ετών μητέρα 3 παιδιών (του ενός ανήλικου) ακόμα και γιαγιά ..// … και την τετάρτη 11/5/14 θα έχω τα 40ημερο μνημόσυνο από το θάνατο της. κ δεν χρειάζεται πια βοήθεια αλλά καλή συνέχεια για εμάς τους ζώντες ακόμα… καλό μήνα χρόνια πολλά …»
Έκλαψα. Και τώρα που γράφω την ανάρτηση δακρύζω. Από λύπη και θυμό. Γιατί αυτά τα καθάρματα όχι μόνο δεν βοήθησαν μια μητέρα 3 παιδιών με καρκίνο να διεκδικήσει την ευκαιρία για ζωή (δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε τελικά) ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ για τις εισφορές που της χρέωναν αλλά δεν της παρείχαν περίθαλψη.
Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου…
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
Γιώργος Φλωράς»
Και ένα χαρακτηριστικό σχόλιο…..
«Μπορεί 6000 συμπολίτες μας να έχουν αυτοκτονήσει κάτω από το ψυχολογικό βάρος της καταστροφής που τους προκάλεσαν οι προδότες με τα μνημόνια και την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, όμως πολλαπλάσιοι είναι όσοι χάνουν καθημερινά την ζωή τους από τις συνέπειες αυτής της διάλυσης….
Προσέξτε τι θα ψηφίσετε γιατί το αίμα των αθώων αυτών ανθρώπων θα πέσει και στα δικά σας χέρια….»
Δεν θα σχολιάσω τι θα ψηφίσει ο καθένας, δικαίωμα του είναι.
Αυτό που με πίκρα θα πω, είναι πως οι φονιάδες όλων αυτών των ανθρώπων, οι «γραβατωμένοι κακοποιοί», τριγυρνούν ελεύθεροι, βγάζουν «νομοσχέδια», και νόμιμα μας αποδεκατίζουν.
Μέχρι πότε θα μένουν ατιμώρητοι;
ΤΙ κάνει η δικαιοσύνη;
Αλλά τι ρωτώ;
Το πρώτο που κοίταξαν να «σκοτώσουν», να αφανίσουν, ήταν η δικαιοσύνη για να κάνουν ότι κάνουν, και να μένουν ατιμώρητοι.
Τελικά, αυτοί είναι πάνω από τον νόμο.
Κατακαημένε Έλληνα, σύγχρονε ραγιά, γλύτωσες από την τουρκοκρατία, από την κατοχή, από τον εμφύλιο, και σε σκοτώνει η «δημοκρατία» τους.

Βασίλης Τσούγκαρης