Ο Βύρων ς βάζεο μπουρλότο στη δεξιά πολυκατοικία


Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ μετά τον ισχυρισμό της Κουμουνδούρου ότι η Χρυσή Αυγή λαμβάνει πολιτική στήριξη από «τμήμα του μνημονιακού μπλοκ και της Ν.Δ.».

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει και σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Βύρωνα Πολύδωρα, σχετικά με τα σενάρια συνεργασίας Ν.Δ. - Χρυσής Αυγής.

«Φυσικά δεν δίνω καμία προοπτική σε συνεργασία, αλλά με το να βγω επάνω σε ένα μπαλκόνι ή σε έναν βράχο και να πηδάω σαν .......
νευρικό και σπαστικό και να λέω: "όχι, ποτέ κτλ." αυτά δεν είναι σοβαρά», είχε δηλώσει ο Βύρων Πολύδωρας στην επίμαχη συνέντευξη.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η δήλωση του κ. Πολύδωρα όπως και παλαιότερες δηλώσεις στενών συνεργατών του κ. Σαμαρά περί συνεργασίας Ν.Δ. και Χρυσής Αυγής, δείχνουν τα πραγματικά σχέδια της ηγεσίας της Ν.Δ..

Άμεση ήταν η αντίδραση της Λ. Συγγρού που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαστρεβλώνει «με τρόπο κακοήθη και επαίσχυντο την πραγματικότητα ακόμα και τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας».

Η καταδίκη των νεοναζί και η απερίφραστη απόρριψη κάθε σκέψης ακόμη, για συνεργασία μαζί τους, επαναλαμβάνεται, αποτελεί ξεκάθαρη και διακηρυγμένη πολιτική θέση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να πολώσει και να διχάσει γίνεται νεροκουβαλητής της Χρυσής Αυγής», αναφέρεται χαρακτηριστικά, και γίνεται λόγος για πολιτικές αθλιότητες από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία.