Τι είπε ο Μαντσίνι στον Μπαλοτέλι πριν έρθουν στα χέρια στην προπόνηση

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήρθε στα χέρια με τον Μάριο Μπαλοτέλι στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη, με τον Ιταλό τεχνικό να βγαίνει έξω από τα ρούχα του μετά από ένα μαρκάρισμα του 22χρονου επιθετικού σε συμπαίκτη του...
Ο 48χρονος τεχνικός έδωσε εντολή στον Ιταλό άσο να αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο μετά το δυνατό τάκλιν που έκανε στον Σκοτ Σινκλέρ, όμως ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε. Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», ο Μαντσίνι τότε εξερράγη και φώναξε στον συμπατριώτη του: «You f...ing impossible lunatic», «γαμ... απίστευτε τρελέ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, παρά τις τρέλες που έχει κάνει στο παρελθόν ο Μπαλοτέλι, οι περισσότερες συμπαίκτες του τάσσονται στο πλευρό του, καθώς θεωρούν ότι δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά από τον Μαντσίνι για ένα καθυστερημένο, αλλά όχι ηθελημένο τάκλιν.

Ανθρωπος της ομάδας δήλωσε στην εφημερίδα: «Αυτό που έγινε ήταν κάτι το ντροπιαστικό. Δεν θα δεις ποτέ τον Φέργκιουσον ή κάποιον άλλο προπονητή ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο σε έναν ποδοσφαιριστή του. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές επί θητείας Μαντσίνι. Κανείς δεν πρόκειται να κλάψει σε περίπτωση που εγκαταλείψουν αμφότεροι την ομάδα».