Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Πολλά ερωτηματικά με τα Θέματα των Μαθηματικών Γεν. Παιδείας του Σαββάτου στις Πανελλαδικές;;;

Ελπίζουμε να μας διαβάζουν απόψε οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας , να πράξουν τα δέοντα και να  δώσουν εξηγήσεις στους μαθητές ..

Χθες Σάββατο οι μαθητές έδιναν στις Πανελλαδικές εξετάσεις   Μαθηματικά . Πέρα από τη μεγάλη ταλαιπωρία που τράβηξαν με τη μεγάλη καθυστέρηση  (Διάβασε εδώ)  συνέβη και το εξής απίθανο όπως μάθαμε από το UDemand και το ψάξαμε.

Το 4ο Θέμα των Μαθηματικών που δόθηκε χθες ( Δες εδώ)  είναι  το ίδιο   με θέμα που υπήρχε σε φυλλάδιο που είχε μοιραστεί  πριν από τις εξετάσεις  στην Ευαγγελική σχολή με συντάκτη τον κ..Δημήτρη Αργυράκη  ( το 13ο Θέμα Δες εδώ).
Καλά καταλάβατε ο κος Αργυράκης είναι μέλος της επιτροπής εξετάσεων  που έβγαλε τα θέματα  των χθεσινών εξετάσεων.
Και εδώ αρχίζουν οι απορίες.

Δεν υπήρχαν άλλες ασκήσεις στα Μαθηματικά  εκτός από αυτές που μοίραζε ο ανωτέρω καθηγητής στο σχολείο του;;;

Οι μαθητές της Ευαγγελικής σχολής που ήξεραν το ένα θέμα συμμετέχουν στις εξετάσεις  με  ίσες  πιθανότητες με τους άλλους μαθητές;;;

Θα βγάλει αύριο ο κ. Αργυράκης  θέματα στα Μαθηματικά κατεύθυνσης που δίνουν οι μαθητές ;;;

Μήπως η απόσυρση των θεμάτων και η μία ώρα   καθυστέρηση  στην αποστολή τους και πάλι, είχε σχέση με αυτό ;;;;;
Μήπως το έμαθαν θορυβήθηκαν και επειδή δεν μπορούσαν να το μπαλώσουν έστειλαν πάλι τα ίδια θέματα;;;

Περιμένουμε απαντήσεις
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.