Τώρα ησύχασα τελείως

 Γράφει  Ιάσων Α.

Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι από την εφημερίδα τα ΝΕΑ

Ετοιµο το οικονοµικό FBI

Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, διαφθορά, ξέπλυµα, εισφοροδιαφυγή
Η κυβέρνηση, επιπλέον, εκτιµά πως πρέπει να υπάρξει εντατικοποίηση των ερευνών σε κάθε τοµέα που µπορεί να λειτουργεί ως εκκολαπτήριο οικονοµικών σκανδάλων και κακοδιαχειρίσεων δηµόσιου χρήµατος .

Δηµιουργείται Τµήµα Προστασίας∆ηµόσιας Περιουσίας, το οποίο είναι αρµόδιο για την έρευνα και δίωξη οικονοµικών εγκληµάτων που διαπράττονται από φυσικά ή νοµικά πρόσωπα και βλάπτουν ή απειλούν τα συµφέροντα του Ελληνικού ∆ηµοσίου ή του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα. Σε αυτά περιλαµβάνονται, µεταξύ άλλων, κατάχρηση δηµόσιας περιουσίας, αυθαίρετη καταπάτηση ανταλλάξιµων και δηµόσιων κτηµάτων, δασικών εκτάσεων, κρατικών εγκαταστάσεων και άλλων ακινήτων, και η αδιαφανής, παράνοµη ή εκτός των......... προβλεποµένων διαδικασιών διαχείριση κοινοτικών πόρων και κρατικών χρηµατοδοτήσεων και ενισχύσεων.

Δεν χρειάζεται να βάλω ολόκληρο το άρθρο , μπορείτε να το βρείτε εύκολα .
Όλα αυτά που θα κάνει το ελληνικό FBI όταν ίδρυσαν την καλοπληρωμένη ΣΔΟΕ με τους αδιάφθορους μετά από λίγο δημιουργήθηκαν μερικοί ακόμα εκατομμυριούχοι . Κάτι μου μυρίζει πάλι ότι το σενάριο θα ξαναπαιχτεί . Γιατί , γιατί στο άρθρο μέσα ενώ έγραφε ένα σωρό κατηγορίες στις οποίες θα αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν εκτός των ανωτέρω θα ψάχνουν και για φακελάκια γιατρών , λαθρεμπόριο καυσίμων κτλ κτλ γνωστά , δεν θα ψάχνουν όμως για τα φακελάκια ή τις μίζες ή το λάδωμα ή τις προμήθειες  των  πολιτικών μας . Δηλαδή , δεν θα ψάξουν ή θα ψάχνουν πως κάνανε τις περιουσίες τους ο υιος του ταχυδρόμου Ρουσόπουλος ο Βουλγαράκης  ο Τσοχαντζόπουλος  ο Καραμανλής ο Πάγκαλος ο Καρατζαφέρης και όλοι όσοι μετείχαν στο ελληνικό κοινοβούλιο από το 1975 και μετά και θα μετέχουν από εδώ και πέρα . Μιλάω για όλους , αριστερούς και δεξιούς , κεντρώοι δεν νομίζω να υπάρχουν , ούτε σοσιαλιστές , μόνο για ληστές ξέρω . Μια παροιμία λέει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι . Στην Ελλάδα οι κεφαλές είναι σάπιες και δεν βρωμάνε απλά .   
Ιάσων Α