ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Καλός, χρυσός, και άγιος ο Αντώνης Σαμαράς στα όσα καταμαρτυρεί στον πρωθυπουργό για το ότι άλλαξε μετεκλογικά την προεκλογική του ατζέντα. Ο ψεύτης, ο δείξιος, ο μπίξιος κλπ.

Είναι απορίας άξιο το γιατί ο κ. Σαμαράς ξεχνάει ότι και ο ίδιος του έτρεχε στην Ευρώπη για να βοηθήσει την κυβέρνηση εκείνες τις μέρες ώστε να υποστηριχτεί από το Λαϊκό Κόμμα ο μηχανισμός στήριξης και κατόπιν να το αναφέρει εμφαντικά στον Γιώργο Παπανδρέου σε μια κοκορομαχία που είχε μαζί του;.
Είναι πάλι προς σκέψη το ότι στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ότι θα σεβαστεί το μνημόνιο και θα το συνεχίσει αν γίνει πρωθυπουργός!. Προς τι λοιπόν οι λεονταρισμοί, που είναι στην πραγματικότητα λογικές υπερβάσεις.
Να προστεθεί σε όλα αυτά ότι αφού γίνεται και πάλι ο Αντώνης ο πεφωτισμένος κονταρομάχος κατά του ΔΝΤ ως........
επωδό στον λόγο του υπερτονίζει στους   Νεοδημοκράτες ότι επειδή είναι υπεύθυνος αρχηγός δε θα ρίξει το ΠΑΣΟΚ και δε θα ζητά την παραίτηση του!!!. Μα αν είναι υπεύθυνος αρχηγός και θέλει να σώσει τη χώρα εφόσον το κυβερνών κόμμα εγκληματεί κατά της χώρας- κατά τους πολιτικούς ισχυρισμούς του- αυτό έπρεπε να κάνει. Παραίτηση του ΠΑΣΟΚ και άμεσα εκλογές. Αλλά τολμά να το κάνει ο κ. Σαμαράς που φαίνεται ότι είναι υπό προθεσμία αρχηγός, σε ένα κόμμα που το έχει κάνει να παραπαίει και με τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να καιροφυλακτεί να του αρπάξει την ηγεσία του κόμματος, ευκαιρίας δοθείσης. Τις αντιδράσεις των νεοδημοκρατών στο πρόσωπο του Κ. Καραμανλή τις είδαμε όλοι και από τηλεοράσεως και από τα μπλόγκς και επίσης είδαμε πόσο σκιάζει η παρουσία του τον κ. Σαμαρά.
Αναφορικά δε με αυτά που λέει για ΔΝΤ και τα λοιπά τα κάνει για να συγκρατήσει τους όσους δύσμοιρους Νεοδημοκράτες του έχουν απομείνει να μην του φύγουν από το μαντρί σε άλλες κατευθύνσεις. Βλέπετε ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι οι νεοδημοκράτες είναι άνοες, που τρώνε κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνυν ότι και ο Αντώνης Σαμαράς είναι υπέρ του μνημονίου και δεν πρόκειται ν΄αλλάξει τίποτε. Ας κοιτάξει να φτιάξει πρώτα το κατακερματισμένο κόμμα του, και μετά ας έρθει ως εθνοσωτήρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ είναι πιο αυθεντικοί στους κατά ΔΝΤ φιλιππικούς τους.