«Είμαστε ικανοί για τα πάντα»

Αρχίζουμε από σήμερα την ενημέρωση των φιλάθλων του καφενείου μας για την πορεία της εθνικής μας προς τα γήπεδα της Αυστρίας

Το στίγμα του για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ μιλώντας σε ιταλικά Μέσα. «Στην Πορτογαλία ήμασταν αουτσάιντερ. Αυτήν τη φορά δεν μπορούμε να κάνουμε τους μετριόφρονες και να κρυβόμαστε. Είμαστε ικανοί για τα πάντα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. «Ευχαριστώ τους Έλληνες γιατί με στηρίζουν απεριόριστα», τόνισε σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο Όφενμπαχ.

«Αρχικά, να προκριθούμε από τον όμιλο»
Ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε σε ιταλικά Μέσα για τη διοργάνωση που πλησιάζει διευκρινίζοντας τις διαφορές με εκείνη του 2004 στην Πορτογαλία. «Στην Πορτογαλία ήμασταν αουτσάιντερ. Αυτήν τη φορά δεν μπορούμε να κάνουμε τους μετριόφρονες και να κρυβόμαστε. Είμαστε ικανοί για τα πάντα. Το πρώτο που θέλουμε είναι να προκριθούμε από τον όμιλο. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας ξέρουν και θα παίξουν πολύ προσεκτικά απέναντι μας», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Ανησυχία για Καραγκούνη

Στον αγωνιστικό τομέα, ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της Εθνικής για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Καραγκούνη. Ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν καθαρά. Παρόλα αυτά, ο παίκτης του Παναθηναϊκού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις, κάτι που προκαλεί προβληματισμό στο τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ολα τα Γκολ της πορείας της Ελλάδας στη Πορτογαλία το 2004