Εμπρησμός σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο - Έγινε παρανάλωμα του πυρός

Ανώνυμος

 


Άλιμος: Σε εμπρησμό φαίνεται πως οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα επίπλων στην περιοχή του Αλίμου, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε περί τις 4:20 το πρωί του Σαββάτου.

Αυτή τη στιγμή εντός του καταστήματος βρίσκονται πυροσβέστες οι οποίο ψάχνουν στοιχεία αναφορικά με το πως ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN που επικαλείται κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν τουλάχιστον 5 εκρήξεις. Όταν οι κάτοικοι βγήκαν να δουν τι συμβαίνει είδαν το κατάστημα επίπλων να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση όπου ανέφερε ότι ένας άνδρας, μετρίου αναστήματος, με κράνος και χακί μπουφάν κατέβηκε από μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε μαζί με ένα ακόμη άτομο και να πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό προς το κατάστημα. Ο δράστης στη συνέχειΑ ανέβηκε και πάλι στην μηχανή και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση μέσω της Λ. Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μάρτυρας φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.





Από την πυρκαγιά η κυκλοφορία στο σημείο σταμάτησε και πλέον αποκαθίσταται σταδιακά, με τις αρχές να έχουν δώσει στην κυκλοφορία αρχικά την αριστερή λωρίδα, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του εμπρησμού

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο Mega έχει καταγραφεί η στιγμή που h μηχανή περνάει μπροστά από το κατάστημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος 47, ο συνεπιβάτης πετάει κάτι μπροστά στο μαγαζί και στη συνέχεια το μηχανάκι εξαφανίζεται και ξεσπάει η φωτιά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Εγκληματολογικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.



mega.gr