Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Χιλή: Ο πρόεδρος Σεμπαστιάν Πινιέρα έβγαλε τον στρατό για την καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης


 Πάνω από εξακόσιοι στρατιωτικοί αναπτύχθηκαν την Τετάρτη (16/2) για να βοηθήσουν την αστυνομία να ελέγξει την παράτυπη μετανάστευση σε τέσσερις επαρχίες της βόρειας Χιλής, στα σύνορα με τη Βολιβία και το Περού, στο πλαίσιο της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης την οποία κήρυξε η κυβέρνηση.

Συνολικά 672 στρατιωτικοί και 100 αστυνομικοί στάλθηκαν να ενισχύσουν τις δυνάμεις που βρίσκονταν ήδη επιτόπου στην επαρχίες Αρίκα, Παρινακότα, Ταμαρουγάλ και Ελ Λόα, από όπου διέρχονται παράτυποι μετανάστες, χρησιμοποιώντας ορεινά περάσματα σε μεγάλο υψόμετρο, 4.000 και πλέον μέτρων...

Πάνω από εξακόσιοι στρατιωτικοί αναπτύχθηκαν την Τετάρτη (16/2) για να βοηθήσουν την αστυνομία να ελέγξει την παράτυπη μετανάστευση σε τέσσερις επαρχίες της βόρειας Χιλής, στα σύνορα με τη Βολιβία και το Περού, στο πλαίσιο της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης την οποία κήρυξε η κυβέρνηση.

Συνολικά 672 στρατιωτικοί και 100 αστυνομικοί στάλθηκαν να ενισχύσουν τις δυνάμεις που βρίσκονταν ήδη επιτόπου στην επαρχίες ΑρίκαΠαρινακόταΤαμαρουγάλ και Ελ Λόα, από όπου διέρχονται παράτυποι μετανάστες, χρησιμοποιώντας ορεινά περάσματα σε μεγάλο υψόμετρο, 4.000 και πλέον μέτρων.

newsbeast.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.