Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Είναι ο πρώτος...


 ...που περνάει από την Ευελπίδων και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια...

Νέα δεδομένα μετά τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του  Δημήτρη Λιγνάδη. Είναι ο πρώτος από το χώρο του θεάματος που περνάει από την Ευελπίδων και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια.

**Τα... θύματα βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν και αυτό συνέβη κυρίως εξαιτίας πρωτίστως του Διαδικτύου, που σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε θετικά και έδωσε βήμα στις φωνές.

**Και έπονται και άλλοι που ανησυχούν και άλλοι που προς το παρόν προφυλάσσονται μέσα από συστήματα συστημάτων.

**Εδώ, λοιπόν, το γεγονός πως το ΕΣΡ με αυτή τη σύνθεση έχει τη δυνατότητα παρέμβασης και στο Διαδίκτυο. Παρενέβη όταν δεν είχε αρμοδιότητα δείχνοντας τις προθέσεις τους, ενώ τώρα που τα εγκλήματα περιγράφονται στους δέκτες μας δεν τόλμησε να εκδώσει μια ανακοίνωση.

**Μόλις πριν από μία βδομάδα το Star πήρε θέση στην υπόθεση  ισχυρίστηκε πως όλο ο θόρυβος κατά του Δ. Λιγνάδη, συμβαίνει για το τίποτα. Μετά τις αντιδράσεις, το κανάλι, χρειάστηκε να ζητήσει μέσω άλλου δημοσιογράφου συγγνώμη.

**Όμως ούτε αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αρχής.

**Και είμαστε ακόμη στην…αρχή του σκανδάλου.

από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.