ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΡΗΣ , ALEXIS!!!

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Μπορεί ο Σύριζα να δημιουργεί ατμόσφαιρα πενταήμερης λυκειακής εκδρομής που οι μαθητές σουρώνουν και λέει ο καθένας τους το μακρύ του και το κοντό του, αλλά η σύγχυση αυτή είναι προσχεδιασμένη και σκόπιμη βασισμένη στη στρατηγική της σουπιάς και στον απόλυτο αποπροσανατολισμό μας από τα πραγματικά μας προβλήματα, τα οποία αποφεύγει να τα δει και να δώσει λύσεις γιατί ......
θα δυσαρεστήσει τη Μέρκελ και τους δανειστές- τοκογλύφους, που δε θα του επιτρέψουν να έρθει στην εξουσία.
Το τραγικό για μας τους Έλληνες είναι να βλέπουμε τους μεγαλοβουλευτές και μικροβουλευτές του Σύριζα που με τις δηλώσεις τους άλλοι, για παράδειγμα οι μεγαλοβουλευτές του, να είναι ανοιχτά υπέρ του μνημονίου και των τραπεζιτών – και γιατί όχι με τα εκατομμύρια των καταθέσεων που διαθέτουν, μιλάνε εκ τους ασφαλούς, και άλλοι οι μικροβουλευτές του – φτωχομπινέδες σε σχέση με τους άλλους, που όμως πολύ θα γούσταραν τις ίδιες καταθέσεις, εφόσον τους το επιτρέψουμε- ότι τάχα μου νοιάζονται σαν αριστεροί της πυρκαγιάς- για μας τον λαουτζίκο και μιλάνε εναντίον του μνημονίου. Μην ξεγελιόμαστε ότι θα έχουμε μια επέλαση εναντίον του κράτους και του έθνους, αν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας. Πολύ περισσότερο που η εθνική τους πολιτική είναι απόλυτα ανθελληνική και ενατίον των συφερόντων της χώρας.  Ενώ θα αποδειχτούν χειρότεροι των σημερινών τσολάκογλου, στο να αποδεχτούν τη δουλία της Μέρκελ και της ΕΕ. Δεν το κρύβουν άλλωστε. 360 μοίρες έχει αλλάξει η πολιτική τους από τότε που ήταν στο 4% και έχουν φτάσει στο 20%.  Είναι τόσο ριζική η αλλαγή που έχουν υποστε΄θ και μόνο που τους βλέπεις να μιλάνε και να υποστηρίζουν  εμμέσως ή αμέσως και σαφώς τη Μέρκελ και την πολιτική των τοκογλύφων και της ΕΕ,  που σου έρχεται να κάνεις εμετό από τον ίλιγγο που προκαλεί η αλλαγή της πολιτικής τους ρότας. Είναι τόσο πειθήνιοι όσο και οι μαθητές που τους πιάνουν οι καθηγητές της πενταήμερης να είναι σκνίπα και είναι έτοιμοι να τους τιμωρήσουν, οπότε εκλιπαρούν να μην τιμωρηθούν.
 Είναι τόσο εξώφθαλμο αυτό το παιχνίδι τους που δείχνουν με σαφή τρόπο ότι δε θέλουν ανάληψη της εξουσίας, αλλά ακολουθώντας ακτιβίστικες ενέργειες, προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας αποκοιμίσουν.
Μια τέτοια ενέργεια ήταν και η πρόταση μομφής που έκαναν στη Βουλή την Κυριακή που μας πέρασε, ενώ γνώριζαν ότι έπρεπε να παρέλθουν τουλάχιστον έξι μήνες πριν την υποβολή νέας πρότασης μομφής. Μόνο εμείς δεν το ξέραμε και μάλλον φάγαμε την πολιτική απατεωνία τους. Το χειρότερο δε ήταν ότι την ίδια στιγμή που υπέβαλαν την πρόταση μομφής και ζητούσαν να σταματήσει η ψηφοφορία στη Βουλή, έβγαιναν στον κόσμο που είχαν συγκεντρώσει στο Σύνταγμα, του ξεφώνιζαν πολιτικά ροζ συνθήματα, και του έκαναν τους κουραδοεπαναστάτες με μπουρδο-ακτιβίστικα τσιτάτα. Τόσο πολύ τον είχαν γραμμένο τον κόσμο, που είχαν οι ίδιοι καλέσει, εκεί που δεν πιάνει μελάνι και τον δούλευαν. Και τόσο επικίνδυνα είναι και τα παιχνίδια τους με τους θεσμούς και όση δημοκρατία μας έχει απομείνει. Μήπως είναι τυχαίο ότι είναι στάσιμοι στη συνείδηση και του κόσμου και τις δημοσκοπήσεις με πτωτική μάλλον πορεία.