Ευτυχώς που τα πυρηνικά της Ρωσίας τα κρατάει ο Πούτιν και όχι ο Μεντβέντεφ


 Σε μια νέα «εμπρηστική» δήλωση προχώρησε ο Μεντβέντεφ στην ελβετική διάσκεψη ειρήνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ποιο είναι το όφελος για τη Ρωσία από την ελβετική διάσκεψη ειρήνης; Το όφελος είναι τριπλό. Πρώτον, θα είναι άλλη μια απόδειξη της κατάρρευσης του λεγόμενου ειρηνευτικού σχεδίου του ηλίθιου Ζελένσκι.

Ταυτόχρονα, θα ήταν επιθυμητό το κάθαρμα του Μπαντέρα να την επισκεφτεί αυτοπροσώπως και να υπογράψει για άλλη μια φορά την πνευματική του αναξιότητα.

Δεύτερον, θα γίνει ορατή απόδειξη της πλήρους ανικανότητας των σημερινών δυτικών ελίτ, που έχουν διαπράξει έναν οδυνηρό αυτοευνουχισμό και τη μη ύπαρξη των δυνατοτήτων τους να τερματίσουν τη στρατιωτική σύγκρουση κατόπιν άμεσης εντολής μιας ομάδας γερόντων γιατρών από την Ουάσιγκτον.

Τρίτον, θα επιτρέψει στις ένοπλες δυνάμεις μας να συνεχίσουν να εκκαθαρίζουν τη μικρή ρωσική επικράτεια από τους νεοναζί χωρίς παρέμβαση ή σεβασμό στους μ@λ@κες με τις “ειρηνευτικές πρωτοβουλίες” και σε όλους μας να κάνουμε σχολαστική δουλειά για την τελική κατάρρευση του πολιτικού καθεστώτος της τέως Ουκρανίας και την ταχεία επιστροφή των προγονικών μας εδαφών στη Ρωσική Ομοσπονδία».