Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Ο νέος Στίγκας του Κασιδιάρη...

 
O Κασιδιάρης επιχειρεί να εκλέξει ευρωβουλευτή μέσα από το κόμμα «Πατριώτες» του Εμφιετζόγλου υποστηρίζοντας δημόσια το Χαράλαμπο Γιώτη...Το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι φανερώνει πως ο καταδικασμένος Κασιδιάρης επιχειρεί να επαναλάβει τη «συνταγή» των βουλευτικών εκλογών 2023, όταν κατάφερε να εκλέξει βουλευτές με τους «Σπαρτιάτες» τους οποίους επίσης δημόσια είχε υποστηρίξει. 


Τώρα, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης προσπαθεί να κατευθύνει ψηφοφόρους προς το κόμμα του Εμφιετζόγλου και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώτη, ο οποίος αντικατέστησε στις 5 Φεβρουαρίου 2024 τον Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. 

Ο κατάδικος ναζιστής έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιώτη με ανάρτηση στο X/Twitter, βίντεο στο Youtube αλλά και δελτίο Τύπου. 

Προκειμένου μάλιστα να διευκολυνθεί η εκλογή του Γιώτη αν οι “Πατριώτες” πάρουν πάνω από 3%, ο Εμφιετζόγλου αφαίρεσε υποψηφίους των οποίων το επίθετο ξεκινούσε από Α ή Β ή Γ ώστε ο ο Γιώτης να είναι πρώτο στο ευρωψηφοδέλτιο. 

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνίων του Ελσίνκι, στις 13 Μαρτίου 2024 είχε ανακοινώσει τη Βασιλειάδου Όλγα και το Γιοβανόπουλο Κωνσταντίνο που μετά «εξαφάνισε» Στις 27 Μαρτίου 2024, είχε ανακοινώσει την Αργυροπούλου Σοφία που επίσης στη συνέχεια «εξαφάνισε». Το ίδιο συνέβη και με την Αναστασιάδου Λαμπρινή και τη Γειακίμη Λασκαρίνα που ανακοίνωσε και απέσυρε την ίδια ημέρα... 

Mέχρι και τον τρίτο κατάλογο υποψηφίων που δημοσιοποιήθηκε από τον Εμφιετζόγλου, κατά την ημέρα λήξης της προθεσμίας, το όνομα του Χαράλαμπου Γιώτη δεν υπήρχε και προστέθηκε «την τελευταία στιγμή», πιθανώς όταν έγινε ξεκάθαρο πως θα «κοπούν» οι Σπαρτιάτες στον Άρειο Πάγο. 

Εφ.Συν.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.