Ο Αλαφούζος μίλησε για… παθογένειες στο ποδόσφαιρο αλλά δεν είπε λέξη για τον Ρουμπέτη!


 Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του πρόεδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία μίλησε για… παραρτήματα και παθογένειες στο ποδόσφαιρο, χωρίς να πει λέξη για τον δολοφονημένο Ρουμπέτη που κυκλοφορούσε με τη θωρακισμένη Μερσεντές του!

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, ο καναλάρχης και πρόεδρος των πρασίνων, στην κατάθεσή του μίλησε για… διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και «ετερόκλητες συμμαχίες ομάδων που φτάνουν σε βαθμό εξάρτησης», φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της ΠΑΕ με τον προπονητή που φοβήθηκε να πανηγυρίσει το γκολ σε βάρος συμμαχικής ομάδας, η οποία μάλιστα φέτος προσεταιρίστηκε άλλη ομάδα.

Ακούγεται τουλάχιστον σουρεαλιστικό να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος παραχωρούσε τη θωρακισμένη Μερσεντές στον καταδικασμένο για δολοφονία οπαδό της ομάδας του και επικεφαλής της έδρας αντίπαλης ομάδας, δηλαδή του Ολυμπιακού.

Το πώς βρέθηκε το πολυτελές θωρακισμένο όχημα του εφοπλιστή στα χέρια του «Ράμπο» του Ολυμπιακού και πρωταγωνιστή της Greek Mafia Βασίλη Ρουμπέτη, ακόμα δεν έχει απαντηθεί, ενώ την ώρα που οι αρχές πραγματοποιούσαν έρευνα, ο ίδιος ο Γ. Αλαφούζος δήλωνε άγνοια και διασκέδαζε τις εντυπώσεις μιλώντας για υποτιθέμενα τρολ του διαδικτύου και κέντρα συμφερόντων…

https://www.newsbreak.gr/athlitika/573159/o-alafoyzos-milise-gia-pathogeneies-sto-podosfairo-alla-den-eipe-lexi-gia-ton-roympeti/