Συγκλονίζουν θύματα του Youtuber που είχε στήσει «επιχείρηση» κακοποιήσεων: «Πλήρωναν έως 200 ευρώ για να μάς χτυπάει»!

0

 
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη του Youtuber, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση! Τα στόματα «ανοίγουν» και τα θύματα φέρνουν στη δημοσιότητα της δραματικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του συλληφθέντος.

Τα θύματα του YouTuber περιγράφουν με τα πλέον μελανά χρώματα την κακοποίηση που υπέστησαν. Όπως αναφέρθηκε σε μαρτυρία στον ΑΝΤ1 «έδινε σε ανήλικα κορίτσια αλκοόλ και τα πήγαινε στο δωμάτιό του». Μάλιστα, οι θεατές ζητούσαν διάφορα πράγματα πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο, και ο 35χρονος ανάγκαζε άτομα που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα να πραγματοποιήσουν τις προκλήσεις αυτές. Συγκεκριμένα, δύο από τα θύματα του Youtuber περιέγραψαν όσα υπέστησαν, λέγοντας: «Με χτυπούσε πάρα πολύ άσχημα, παντού, σε όλο μου το σώμα. Δεν έχει εκμεταλλευτεί μόνο εμένα και τον Πάνο, αλλά και πολλά ακόμα άτομα. Ανήλικα κορίτσια από 15-17 χρονών, τούς έδινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και τις πήγαινε στο δωμάτιό του» λέει ένα από τα θύματα – αυτόπτες μάρτυρες των live μεταδόσεών του.

«Οι θεατές έκαναν donate. Ουσιαστικά, ο χρήστης έβαζε ένα ποσό, από 10 έως 200 εύρω, για να δώσει σε κάποιον (σ.σ. ο Youtuber) ένα χαστούκι» επισημαίνει στην εκπομπή το άλλο θύμα. Και προσθέτει: «Εμάς μας είχε ένας μάνατζερ. Δεν μας άφηναν τα κυκλώματα να κάνουμε αυτό που θέλαμε». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο Hayate επικαλεστεί ότι τα θύματα βρίσκονταν στον χώρο με τη θέλησή τους και τούς έδινε χρήματα, ο ίδιος είπε πως «αυτός έπαιρνε τα πολλά και εμάς μας έδινε ψίχουλα. Μας χρωστάει πολλά λεφτά». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν φίλος και «μέντορας» του 42χρονου που είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο Κερατσίνι για την ίδια ακριβώς δραστηριότητα και ήταν αυτός που ουσιαστικά τού είχε δείξει ότι μπορεί να αποκτήσει αρκετά χρήματα ικανοποιώντας το αρρωστημένο κοινό του διαδικτύου που αναζητούσε ένα τέτοιο απάνθρωπο θέαμα και πλήρωνε αδρά για αυτό. Μετά τη σύλληψη του Youtuber στο Κερατσίνι, τα δύο άτομα λένε ότι ο Hayate άλλαξε στάση, ήταν πιο μαλακός. «Προσπαθούσε να μας τουμπάρει» είπε χαρακτηριστικά το ένα θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος YouTuber, ο οποίος διατηρούσε προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και στο οποίο μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ατόμων με νοητική υστέρηση, με σκοπό οικονομικό όφελος. Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος youtuber με το ψευδώνυμο «Αρχηγός»εκμεταλλευόμενος ανθρώπους με αναπηρία, μετέδιδε ζωντανά κι έναντι αμοιβής μέσω πλατφόρμας ψηφιακής δικτύωσης τη σεξουαλική και σωματική. κακοποίησή τους.

www.newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)