Κασσελάκης: «Το έγκλημα στα Τέμπη ήταν ο λόγος που αποφάσισα να κατέβω στη πολιτική»

0


 Με αναφορά στο έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη και την τήρηση ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διαμήνυσε στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας, το Σάββατο, ότι «υπάρχει εναλλακτική λύση και για την χώρα και για την περιφέρεια και για την κοινωνία». Από την Λάρισα ξεκινούν οι εργασίες που σηματοδοτούν για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ανάγκη ανασυγκρότησης της περιοχής μετά την κακοκαιρία Daniel και τα τραγικά επακόλουθα για τους αγρότες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στον χαιρετισμό του:

«Είναι σημαντικό να αρχίσουμε με αναφορά στις ζωές που χάθηκαν στο δυστύχημα, που στην πραγματικότητα ήταν έγκλημα. Όλες οι ζωές όλων των Ελλήνων έχουν την ίδια αξία και οφείλουμε να τις σεβόμαστε. Το έγκλημα στα Τέμπη ήταν ο λόγος που αποφάσισα να κατέβω στη πολιτική με μια παράταξη που διοίκησε την χώρα σωστά. “Δεν φταίει η κακιά η ώρα, φταίει η κακιά η χώρα“, έλεγε τότε η νεολαία.

Στην πορεία προς τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε, χρησιμοποιώντας τους ακριβούς του επικοινωνιολόγους και την τεράστια προπαγάνδα, να πείσει την νεολαία ότι φταίει η κακιά η ώρα. Όμως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα. Δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε 57 ζωές, δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν από αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν ποτέ, δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από στήριξη».

O Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και άφησε ένα λουλούδι στην μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν άδικα.

Στην ανάρτησἠ του έγραψε:

«Τέμπη. Εδώ που πάγωσε ο χρόνος.

Εδώ που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι 57 συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στον θάνατο λόγω της κακιάς της ώρας και όχι της κακιάς της χώρας.

Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν.

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Δύσκολος αγώνας απέναντι σε ένα καθεστώς που ρίχνει τσιμέντο στην πληγή.

Η υπόσχεση ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ αποτυπώνεται στο έργο του Γιώργου Κόφτη, που βρίσκεται δίπλα από το σημείο του εγκλήματος των Τεμπών.

Τα καρφιά αυτά είναι καρφωμένα στην καρδιά της πατρίδας μας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)