Οι αγρότες βράζουν από οργή, αλλά ο Αυγενάκης βλέπει Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

0


 Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε να ξεσκάσει. Περνά ένα χαλαρό τριήμερο, στην εκλογική του περιφέρεια παρακολουθώντας τον αγαπημένο του Ολυμπιακό στον αγώνα με το Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ που φυσικά γίνεται στο Ηράκλειο, όπως άλλωστε έγινε με την συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών διοργανώσεων στη διάρκεια της θητείας του στον αθλητισμό.

Ήταν στην πρώτη θέση και σίγουρος ότι η παρουσία του θα αποτυπωνόταν από τις τηλεοπτικές κάμερες στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

‘Αλλωστε τώρα είναι ήρεμος κι ωραίος. Τα προβλήματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχουν λυθεί. Ούτε αγρότες να διαμαρτύρονται, ούτε οι παραγωγοί να μιλούν για αυξήσεις ούτε φυσικά οι καταναλωτές που βλέπουν τις τιμές στα βασικά προϊόντα διατροφής να παίρουν την κατηφόρα. Καθημερινά τα πάντα πωλούνται όλο και φθηνότερα.

Όλα τα προβλήματα λυμένα.


Κι αν απειλούν οι αγρότες να έρθουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα κανένα πρόβλημα. Θα τονωθεί και ο εσωτερικός τουρισμός!


Τώρα εάν μερικοί κακεντρεχείς λένε ότι μετά το φιάσκο με τις αγροτικές κινητοποιήσεις το Μαξίμου τον… έκανε στην άκρη, για να μην τα κάνει χειρότερα τι να πούμε; Πάντα την επιτυχία τη ζηλεύουν όχι μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά και οι εσωκομματικοί ανταγωνιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)