Τυχαίο; Ταυτόχρονα με την αθλιότητα Στυλιανίδη, το Αζερμπαϊτζάν θα αναγνωρίσει «τουρκική Κύπρο»;

0


 «Είμαι πολύ χαρούμενος που χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Αλίγεφ δήλωσε ότι θα με υποδεχθεί ως πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στη Σούσα τον Ιούλιο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω»

Αυτό ισχυρίστηκε εχθές το απόγευμα ο φύλαρχος των εισβολέων, Ερσίν Τατάρ, κατά την επιμνημόσυνη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα για τον αποθανόντα σφαγέα Ραούφ Ντενκτάς.

Όπως αποκαλύπτει η Μαρία Ζαχαράκη στο Έθνος, η δήλωση αυτή έγινε εχθές, λίγες ώρες πριν την πρωτοφανή παρέμβαση του υπουργού ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, δήλωσε ότι «ήδη η μισή Κύπρος είναι τουρκική»!

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το Αζερμπαϊτζάν προτίθεται να αναγνωρίσει τουρκική Κύπρο, την ώρα που Έλληνας υπουργός μας ανακοινώνει ότι η μισή Κύπρος ήδη έγινε τουρκική.

Πολύ χυδαίο, για να είναι τυχαίο.

Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προβεί τώρα σε δρακόντειες κυρώσεις κατά του Αζερμπαϊτζάν και διακοπή κάθε προμήθειας φυσικού αερίου, αποπέμποντάς παράλληλα τον Χρήστο Στυλιανίδη, τότε θα διαπράξει οργανωμένη προδοσία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)