Επιβεβαιώθηκε η συνέντευξη-«βόμβα» του Πούτιν σε Αμερικάνο δημοσιογράφο

0

 
Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για επικείμενη συνέντευξη-«βόμβα» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στον διάσημο Αμερικάνο δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, η οποία αναμένεται να αναρτηθεί στο Twitter από τον Ίλον Μασκ.

Την συνέντευξη επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος ανέφερε ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί και από τον λογαριασμό του στις 18:00 ώρα Ουάσιγκτον και 2:00 ώρα Μόσχας.

Όπως σημειώνει ο Πεσκόφ, ο Πούτιν θα μιλήσει στον δημοσιογράφο «επειδή η προσέγγισή του διαφέρει από τη μονόπλευρη ενημέρωση πολλών παραδοσιακών δυτικών μέσων ενημέρωσης». Σύμφωνα με τον ίδιο, «όταν πρόκειται για τις χώρες της Δύσης, τα μεγάλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, τα τηλεοπτικά κανάλια (και) οι μεγάλες εφημερίδες δεν είναι σε θέση να καυχηθούν ότι προσπαθούν έστω να φαίνονται αμερόληπτα όσον αφορά την κάλυψη. Όλα αυτά είναι μέσα ενημέρωσης που υιοθετούν εξαιρετικά μονόπλευρη θέση. Φυσικά, δεν υπάρχει επιθυμία να επικοινωνήσουμε με τέτοια μέσα ενημέρωσης, δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα και είναι απίθανο να είναι χρήσιμο».

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Τάκερ Κάρλσον σημειώνει μεταξύ άλλων ότι καθήκον δημοσιογράφων είναι να παραθέτουν όλα τα γεγονότα και να ενημερώνουν τους πολίτες.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δραματικό το γεγονός ότι η αμερικανική κοινωνία και η διεθνής κοινή γνώμη μιλούν για την σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα ενός δημοσιογράφου, την ώρα που εκείνος υποκαθιστά το έργο των αρμόδιων πολιτικών και διπλωματών, οι οποίοι θα έπρεπε να συνδιαλέγονται με γνώμονα την διατήρηση της ειρήνης και των παγκόσμιων ισορροπιών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)