Ερωτηματικά για το κλείσιμο, αλλά και το νέο άνοιγμα του ΟΑΚΑ

0


 Ερωτηματικά προκαλεί η σπουδή με την οποία η κυβέρνηση ανοίγει τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας.

Το ΟΑΚΑ έκλεισε τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν διαπιστώθηκαν προβλήματα στατικότητας. Σήμερα ο πρωθυπουργός ανήγγειλε ότι το αθλητικό στολίδι της χώρας ανοίγει και πάλι για συναυλίες, αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις.

Τι συνέβη όμως στο διάστημα που μεσολάβησε; Αφαιρέθηκαν κι αυτά δειγματοληπτικά, μερικά μέρη από τα φύλλα στη στέγη Καλατράβα που είχαν φθαρεί μετά από παρέλευση 20ετίας. Λέγονται πολυκαρβονικά.

Αν ισχύουν οι διαβεβαιώσεις των αρμοδίων τότε όλος ο θόρυβος που προκλήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης που απειλούσε με εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων ήταν υπερβολικός.

Αν ισχύουν οι αρχικές εκτιμήσεις για σοβαρά προβλήματα στατικότητας τότε δημιουργείται μέγα θέμα γιατί απλά στο στάδιο έγιναν μόνο… μερεμέτια και μπορεί να υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας των θεατών!

Υπάρχουν όμως κι άλλες παράμετροι. Ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, έδωσε 300.000 ευρώ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα για να είναι κατάλληλος για τους ευρωπαϊκούς του αγώνες. Από τους τρεις προγραμματισμένους έγινε μόνο ένας, με τη Βιγιαρεάλ (2-0), ενώ τα άλλα δύο ματς πραγματοποιήθηκαν στη Λεωφόρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)