Ο Ολυμπιακός έδωσε αρκετά και ο Παναθηναϊκός τα πήρε όλα

0


 Στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια, εκεί που οι δυο ομάδες διεκδικούν ίδιο στόχο, είναι σχετικά δύσκολο να προσφέρει πολλά ο ένας στον άλλο.

Αρκούν οι λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά. Αν μάλιστα προσφερθεί κάτι περισσότερο από λεπτομέρειες, τότε γίνεται ευκολότερο το έργο του ενός.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, πήρε όλα όσα του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Οι πράσινοι μπορούν να λένε ότι επιτέλους πήραν μεγάλο ματς, αφήνοντας τον αιώνιο αντίπαλό τους μόνο του με αυτή την πίκρα.

Επίσης συνεχίζουν να καταδιώκουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή (11/2) το ματς της Τούμπας, όπου οι δικέφαλοι θα "φάνε τα μουστάκια τους".

Ο Τερίμ μπορεί να αισθάνεται πιο ήσυχος μετά το σοκ που πέρασε στη Θεσσαλονίκη και μένει να δούμε από 'δω και πέρα τι θα κάνει ο Ολυμπιακός.


Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν μ' έναν σχηματισμό που δεν ανταποκρινόταν στο DNA τους, αλλά αρέσει γενικά στον Καρβαλιάλ.


Όπως θα διαβάσετε παρακάτω βέβαια, για να παίζεις έτσι, θα πρέπει να έχεις και ποδοσφαιριστές που να μπορούν να το υπηρετήσουν.


Θεωρώ πως άλλο θέλει να παίξει ο Καρβαλιάλ κι άλλο του προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές του. Αν μη τι άλλο αυτό φάνηκε και στον αγώνα των "αιωνίων".


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, δεν την έχασε την ευκαιρία και με μια απλή μεθοδικότητα πήρε τους τρεις βαθμούς, με τον Ολυμπιακό πλέον να είναι εννέα ολόκληρους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)