Τέμπη: «Φώναζαν, ούρλιαζαν, καιγόταν το βαγόνι»

 «Είναι κουραστικό να προσπαθείς να αποδείξεις το τι πέρασες, πόσω μάλλον οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους», λέει χαρακτηριστικά η Ντίνα Μαγδαλιανίδη στο Newsbomb.gr, εξιστορώντας τον εφιάλτη που έζησε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η Ντίνα βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας Intercity 62. Γλίτωσε από θαύμα αλλά από εκείνη τη μοιραία νύχτα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αφού στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί και να σωθεί έπεσε πάνω στα σίδερα και μέχρι σήμερα δίνει μάχες για να κρατήσει το πόδι της.

Μέσα σε έναν χρόνο έχει χρειαστεί να κάνει 25 χειρουργεία ενώ, όπως λέει, αν δεν ήταν ο εργοδότης της να τη βοηθήσει στα έξοδα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ίσως τα προβλήματα να ήταν τριπλάσια. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η Ντίνα, όπως και άλλοι βαριά τραυματίες, εκτός από σωματικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και ψυχολογικά, μην μπορώντας να ξεχάσουν τον θάνατο που αντίκρισαν, τον θάνατο με τον οποίο ήρθαν αντιμέτωποι.


Το Newsbomb.gr συνάντησε από κοντά την Ντίνα Μαγδαλιανίδη, η οποία βγήκε ζωντανή από το δεύτερο βαγόνι και μας εξιστορεί τη δικιά της μάχη, εκείνη της αποκατάστασης και της επόμενης ημέρας.