«Φωτογραφίζουν» τον Μαρινάκη για την έφοδο των ΜΑΤ στη Νομική

0


 Χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του, ο Κοσμήτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Μιχάλης Χρυσομάλλης φωτογραφίζει υπουργό της κυβέρνησης στις καταγγελίες του για την εισβολή των ΜΑΤ στη Νομική Κομοτηνής, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές βίας σε βάρος των φοιτητών.

Ο κ. Χρυσομάλλης έκανε λόγο για μεσολάβηση υπουργού ο οποίος είναι απόφοιτος της σχολής και φέρεται να ζήτησε την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων, διαψεύδοντας μάλιστα την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.  Ουσιαστικά, «φωτογραφίζει» τον υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

«Η επέμβαση στη Νομική σχολή Κομοτηνής, η οποία ήταν στην μία από τις επτά πανεπιστημιακές σχολές που ήταν κατειλημμένες στο πανεπιστήμιο, σας θυμίζω ότι 5 τμήματα της πολυτεχνικής στην Ξάνθη είναι κατειλημμένα εδώ και δέκα μέρες, και μαζί με εμάς, ξεκίνησε κατάληψη και η ιατρική της Αλεξανδρούπολης, όπου τα πράγματα ενδεχόμενα να είναι πιο σοβαρά γιατί μπορεί η κατάληψη να θίγει και την λειτουργία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Τώρα γιατί έγινε στην Νομική Θράκης;» ανέφερε σε δηλώσεις του στο OneTV και αποκάλυψε: «Νομίζω ότι επιβλήθηκε από τα πάνω. Ήταν μία κυβερνητική απόφαση, από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Μετά από μεσολάβηση αποφοίτου μας και σημερινού υπουργού. Μέχρι εκεί μπορώ να πω» ανέφερε συγκεκριμένα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)