Εξεταστική για τα Τέμπη: Ο Κ. Γενιδούνιας απαντά στις συκοφαντίες της Ν.Δ...

0

 Με αιχμηρό τρόπο απάντησε σήμερα ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας στις συκοφαντίες της Ν.Δ. κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, όπου τον χαρακτήρισαν «payroll του Καποτόρτο»...


Απορρίπτοντας την κλήση κρίσιμων μαρτύρων όπως του προέδρου του Σωματείου Μηχανοδηγών την εποχή του δυστυχήματος, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Δημήτρης Μαρκόπουλος έθεσε ζήτημα αξιοπιστίας του Κώστα Γενιδούνια, επικαλούμενος  τη μαρτυρία του διευθύνοντα συμβούλου της Hellenic Train Μαουρίτσιο Καποτόρτο πως ο συνδικαλιστής είναι στέλεχος της εταιρείας. Η κατάθεση του τελευταίου ωστόσο ελέγχεται για ψευδορκία.

 Σε σημερινή του ανάρτηση ο πρώην πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών παραθέτει email που είχε στείλει στην Επιτροπή Γεραπετρίτη ζητώντας να καταθέσει αλλά ότι δεν τον κάλεσαν ποτέ, «όπως και η Κυβερνητική πλειοψηφία δεν με καλεί  στην Εξεταστική Επιτροπή, παρότι ζήτησα να καταθέσω ΚΑΙ γραπτώς».

«Το γιατί αρνούνται είναι εύκολα κατανοητό, όπως και το γιατί στοχοποιούμαι από την πλειοψηφία  με αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», τονίζει με νόημα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Τον Γενιδουνια τον είχανε στον πρώτο κατάλογο μαρτύρων αλλά  δεν ήρθε να καταθέσει (στην Επιτροπή Γεραπετριτη)» ειπώθηκε χτες, με σαφές υπονοούμενο  ότι αρνήθηκα , επειδή «ίσως θεωρούσα την επιτροπή ανυπόληπτη». Δημοσιεύω Το email που έλαβε η Επιτροπή Γεραπετρίτη  στις 20/3. Και ζήτησα να καταθέσω ΚΑΙ έγραψα ότι θα καταθέσω επιπλέον έγγραφα ΑΛΛΑ δεν με καλέσανε ούτε τοτε , όπως και η Κυβερνητική πλειοψηφία δεν με καλει  στην Εξεταστική Επιτροπή , παροτι ζήτησα να καταθέσω ΚΑΙ γραπτως. Το γιατί αρνούνται είναι εύκολα κατανοητό, όπως και το γι
ατί στοχοποιούμαι από την πλειοψηφία  με αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».


efsyn.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)