Οχετός Μαρκόπουλου...

0

 
Τον πάτο έξυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος με τη συμπεριφορά του και την εμφάνισή του σε τηλεοπτική συνέντευξη ...κατά δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις, πρόσβαλε και υποβάθμισε ακόμα και την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, δεδομένου ότι είναι πρόεδρός της.


Ο βουλευτής της ΝΔ που ήταν καλεσμένος στο Action 24, με αφορμή τις καταλήψεις των φοιτητών που αντιδρούν στην ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων κατά παράβαση του Συντάγματος, έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε με πρωτοφανή τρόπο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς στη δημοσιογράφο του καναλιού και οικοδέσποινα της εκπομπής, Ελένη Καλογεροπούλου.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλια και οι ερωτήσεις της Ελένης Καλογεροπούλου για το θέμα των καταλήψεων και την αντίδραση της κυβέρνησης με εφόδους από τα ΜΑΤ για να χτυπήσουν φοιτητές, εξαπέλυσε οχετό εναντίον της δημοσιογράφου λέγοντας:

«Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι». Ο βουλευτής της ΝΔ παρά την παρατήρηση του έτερου οικοδεσπότη Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει επέμεινε: «δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» και συνέχισε την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση:  «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Με την πρωτοφανή επίθεση ο βουλευτής της ΝΔ επιβεβαίωσε με τον πιο απτό τρόπο την δυστοπική αντίληψη της ΝΔ και της κυβέρνησης για την Ελευθερία του Τύπου και δικαίωσε τον πάτο της χώρας στη θέση 107, σε σύνολο 180 χωρών σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσαν οι «Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα»...

avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)