Αυτός είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος που σκόρπισε τον θάνατο – Εργαζόταν 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση!

0


 Μια πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία βιώνει εδώ και λίγες ώρες η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρεία «European Navigation», Δέσποινα Καρνέση η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την αδερφή της, Μαρία και τον άντρα της, Αντώνη Βλασάκη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα γλίτωσε από θαύμα από τον 76χρονο Αιγύπτιο πρώην υπάλληλο της οικογένειας για 36 συναπτά έτη,  περισσότερο γνωστός με το όνομά «Άρης», ο οποίος μπούκαρε το πρωί στο κτίριο της εταιρείας στην Γλυφάδα σπέρνοντας τον θάνατο πριν βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο δράστης ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν ουσιαστικά μέλος της οικογένειας Καρνέση καθώς εργαζόταν γι’αυτούς πολλές δεκαετίες. Απολάμβανε την απόλυτη εμπιστοσύνη των μελών 75χρονος και είχε πρόσβαση και στις πολυτελείς οικίες που διαθέτουν.

Ο ηλικιωμένος απολύθηκε και φαίνεται πως αυτό όπλισε το χέρι του.

Δείτε τον 76χρονο:

Στο σημείο της τραγωδίας η Δέσποινα Καρνέση

Η Δέσποινα Καρνέση έζησε δραματικές στιγμές καθώς βρισκόταν στο γραφείο της την στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς, δεν γνώριζε τι συνέβαινε και κρύφτηκε προκειμένου να γλιτώσει.


Στη συνέχεια, κατάφερε να βγει έξω από το κτίριο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί ένα ισχυρό σοκ.


Ωστόσο, νωρίς το απόγευμα βρέθηκε έξω από τη ναυτιλιακή εταιρεία συντετριμμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 


Δίπλα της βρίσκονται συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν την γυναίκα να ξεπεράσει την δυσάρεστη κατάσταση που βιώνει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)