Το Tesla Cybertruck θα γίνεται και ταχύπλοο

0

 
Ο Elon Musk φαίνεται να σχεδιάζει ένα kit, το οποίο θα επιτρέπει στο Tesla Cybertruck να μεταμορφώνεται σε σκάφος και να έχει τη δυνατότητα να κινείται πάνω στο νερό για κάποια μέτρα.

Ωστόσο η είδηση αυτή δεν μας προκαλεί και τόση εντύπωση, καθώς ο ίδιος είχε ισχυριστεί στο παρελθόν, πως όλα τα οχήματα που κατασκευάζει θα έχουν την ικανότητα να… επιπλέουν έστω και λίγο. Βέβαια σχεδόν κανείς δεν τον είχε πάρει στα σοβαρά τότε. Να όμως που τώρα, κάτι πάει να γίνει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας είχε υποστηρίξει το 2022, ότι το Cybertruck θα ήταν αρκετά αδιάβροχο ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως βάρκα, διασχίζοντας ποτάμια. Μηχανικός του είχε δηλώσει πως το νέο μοντέλο τους, θα συνδέεται και με ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή, που θα το μετατρέπει σε σκάφος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαραίτητες τροποποιήσεις θα του επιτρέπουν να κινείται στο νερό για 100 μέτρα. Μία από τις βελτιώσεις θα είναι η στεγανοποίηση της πόρτας. Περισσότερες λεπτομέρειες ή τιμές για κάποιο τέτοιο πακέτο όμως, δεν υπάρχουν προς το παρόν.

Η Tesla δεν είναι η πρώτη που φαντάστηκε ένα Cybertruck μέσα στο νερό. Το 2019, μία άλλη εταιρεία είχε οραματιστεί κάτι αντίστοιχο, όπως είναι και το εικονιζόμενο σκίτσο με τους μεγάλους πλωτήρες που έχει μεταμορφώσει το pick-up σε ένα καταμαράν.

Όπως και να ‘χει, η ιδέα του Elon Musk δεν έχει ουδεμία σχέση με την παραπάνω φωτογραφία, αφού το αυτοκίνητο θα διέθετε δομικές αλλαγές στο αμάξωμά του και όχι λύσεις σαν και τη συγκεκριμένη. Είναι νωρίς για υποθέσεις, αλλά από την Tesla μπορούμε να τα περιμένουμε όλα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)