Το Palworld έσπασε ξανά ρεκόρ παικτών μέσα στο Σαββατοκύριακο!

0

 
Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στις 19 Ιανουαρίου, το Palworld χρειάστηκε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα για να γίνει το Νο.1 παιχνίδι στο Steam, καταφέρνοντας να σπάσει όλα τα ρεκόρ παικτών στην ιστορία της πλατφόρμας, εκτός από αυτό του PUBG.

Μάλιστα, το παιχνίδι όχι απλώς μπόρεσε να διατηρήσει το θρόνο από τότε, αλλά μέσα στο Σαββατοκύριακο έσπασε ξανά ρεκόρ! Συγκεκριμένα, καθώς περισσότεροι παίκτες φαίνεται πως βρήκαν χρόνο να δοκιμάσουν την εμπειρία της Pocketpair, οι servers του Steam κατέγραψαν 2,101,867 ταυτόχρονους παίκτες το Σάββατο και 2,101,393 ταυτόχρονους παίκτες την Κυριακή. Η διαφορά είναι σχεδόν 100 χιλιάδες παίκτες σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ του Palworld.

Αυτό σημαίνει πως η διαφορά σε σχέση με την τρίτη θέση όλων των εποχών μεγαλώνει ξανά, αφού εδώ και 9 μήνες το ρεκόρ του Counter-Stike είναι οι 1,818,773 ταυτόχρονοι παίκτες. Φυσικά, το κολοσσιαίο ρεκόρ των 3,257,248 ταυτόχρονων παικτών του PUBG παραμένει απλησίαστο και ενδέχεται ούτε το Palworld να μην καταφέρει να το σπάσει τελικά, αφού τα νούμερά του αρχίζουν να σταθεροποιούνταιΔημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)