Διέρρευσε το νέο MG3 των 15.000 ευρώ

0


 Εντοπίστηκε στην Κίνα

Η MG αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα μέσα στο 2024 το νέο MG3, ωστόσο δε χρειάζεται να περιμένετε άλλο για να το δείτε. Το επερχόμενο αυτοκίνητο πόλης της κινεζικής φίρμας διέρρευσε και μάλιστα χωρίς καμουφλάζ. Θα προσφέρεται σίγουρα σε αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, ενώ το κόστος απόκτησης θα ξεκινά περίπου από τις 15.000 ευρώ.

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα από το μπροστινό μέρος

Η πρώτη εικόνα που κάνει τα αποκαλυπτήρια του μπροστινού μέρους του μοντέλου, έρχεται από το ισπανικό φόρουμ, Cochespias, το οποίο εντόπισε το νέο μικρό αυτοκίνητο, πιθανότατα κατά τη διάρκεια φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε σε δρόμο της Κίνας. Βλέπουμε πως λαμβάνει μία μοντέρνα σχεδίαση με δυναμικές γραμμές και τριγωνικούς προβολείς. Ο προφυλακτήρας φέρει μεγάλους αεραγωγούς, ενώ οι ζάντες αλουμινίου κοσμούνται από πέντε ακτίνες με διπλά τελειώματα. Στο πίσω μέρος, από κάποια σχέδια που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν, φαίνεται πως το... τοπίο θα είναι λίγο πιο συντηρητικό, με την παράσταση να κλέβουν τα LED φώτα και οι ψεύτικοι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα.


Με δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει, χωρίς μάλιστα να έχουν επιβεβαιωθεί από τη μάρκα. Γνωρίζουμε όμως ότι το MG3 θα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη αφής για το infotainment με μέγεθος κοντά στις 10,25 ίντσες. Οι επενδύσεις στις πόρτες και τα καθίσματα δεν αποκλείεται να έχουν μοτίβο διαμαντιού. 


Υβριδικό και τιμή από 15.000 ευρώ

Πηγή ισχύος του MG3 θα είναι ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Ανάλογα την αγορά, θα γίνουν διαθέσιμες παραπάνω επιλογές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη βασική του έκδοση θα προσφερθεί με μικρότερο βενζινοκινητήρα (από τον 1,5) για να κατεβάσει το κόστος απόκτησης στο φάσμα των 15.000 ευρώ περίπου. Ηλεκτρική έκδοση του MG3 δε θα κυκλοφορήσει, αφού η πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζεται δεν μπορεί να την υποστηρίξει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)