Πολάκης: «Συστηματικός κακοπληρωτής ο βουλευτής Μαντάς»...

0

 
Σοβαρές καταγγελίες για τον βουλευτή της Ν.Δ. Περικλή Μαντά από τον Παύλο Πολάκη. «Σε χθεσινό του δημοσίευμα, το Ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι ο κ. Μαντάς χρωστάει μαζί με τη σύζυγο του: πάνω από 1.200.000 στη ΔΟΥ Καλαμάτας, 400.000 € στην Εθνική Τράπεζα και περίπου 55.000 € στο ΙΚΑ», αναφέρει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Ακόμα, ο Π. Πολάκης αναφέρει πως... «ο βουλευτής της ΝΔ είχε στην κατοχή του στο παρελθόν offshore εταιρεία στα νησιά Μάρσαλ χρησιμοποιώντας "αχυράνθρωπο", όπως επίσης πως είχε 700.000 ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο». Σχολίασε μάλιστα πως «η μόνη ανακρίβεια στις καταγγελίες μου ήταν ότι εγώ δεν είχα βρει ούτε τα μισά χρέη του».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «θέλει να ελπίζει ότι ένας νέος κύκλος σιωπής ξεκινά και για αυτό ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μετά δεν έχει ψελλίσει ούτε λέξη. Εκτός και αν, για τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το να χρωστά ένας εν ενεργεία Βουλευτής του κόμματος πάνω από 1.200.000 € στο Δημόσιο, "είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά"», καταλήγει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παύλου Πολάκη 
«Συστηματικός ψεύτης και κακοπληρωτής ο κ. Μαντάς, πιστός στην "ομερτά" ο Κ. Μητσοτάκης»


«Το Φεβρουάριο του 2022, με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις μου ως Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είχα αποκαλύψει ότι ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς:

1. Είχε για πολλά χρόνια στην κατοχή του, με μπροστινό "αχυράνθρωπο" έμπιστο του πρόσωπο, offshore εταιρεία στα νησιά Μάρσαλ, κάτι που είναι παράνομο.

2. Είχε περίπου 700.000 € ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, από ατομική και εταιρική του δραστηριότητα.

Εύλογα ο μέσος Έλληνας πολίτης αναρωτιέται, αν μετά τις καταγγελίες:

Επενέβη ως όφειλε ο Προϊστάμενος της ΔΥΟ Καλαμάτας, προκειμένου να εξετάσει γιατί δεν έχει κινηθεί η σε βάρος του κ. Μαντά, προβλεπόμενη διαδικασία; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Επενέβη ως όφειλε ο κ. Πιτσιλής (Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων); Η απάντηση είναι ΟΧΙ

Έκανε κάποια ενέργεια ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας; Η απάντηση είναι ΌΧΙ

Απέπεμψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα τον κ. Μαντά, όταν έμαθε ότι ο Βουλευτής του έχει χρέος 700.000 € προς το Δημόσιο, τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας πολίτης στερείτε τα πάντα για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του; Η απάντηση είναι ΟΧΙ

Με τη κάλυψη του Μαξίμου ο κ. Μαντάς επανεκλέχθηκε και η ΝΔ έφερε και ψήφισε, λίγες μέρες μετά το άνοιγμα της νέας Βουλής, την 8η Άρση Ασυλίας μου στην ολομέλεια (για τις προηγούμενες εφτά δεν έχει υπάρξει καμία καταδικαστική απόφαση εναντίoν μου-κάποιες εκκρεμούν ακόμα).

Σε χθεσινό του δημοσίευμα, το Ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι ο κ. Μαντάς χρωστάει μαζί με τη σύζυγο του: πάνω από 1.200.000 στη ΔΟΥ Καλαμάτας, 400.000 € στην Εθνική Τράπεζα και περίπου 55.000 € στο ΙΚΑ.

Δηλαδή, η μόνη ανακρίβεια στις καταγγελίες μου ήταν ότι εγώ δεν είχα βρει ούτε τα μισά χρέη του.

Η Δημοκρατία Μητσοτάκη, θέλει να ελπίζει ότι ένας νέος κύκλος σιωπής ξεκινά και για αυτό ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μετά δεν έχει ψελλίσει ούτε λέξη.

Εκτός και αν, για τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το να χρωστά ένας εν ενεργεία Βουλευτής του κόμματος πάνω από 1.200.000 € στο Δημόσιο, "είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά"»...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)