Αποχή Συρίγου στο νομοσχέδιο για τον γάμο ΛΟΑΤΚΙ+...

0


 Συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις στο εσωκομματικό περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας το νομοσχέδιο του γάμου ΛΟΑΤΚΙ+. Η τελευταία διαφωνία διατυπώθηκε από τον  βουλευτή ΝΔ και πρώην υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, ο... οποίος γνωστοποίησε πως θα απέχει από την ψηφοφορία του ν/σ όταν φτάσει στο Κοινοβούλιο. Δεν τον έπεισε το «σεμινάριο» της Πειραιώς και η ΚΟ συνεχίζει να καταγράφει... διαρροές. 

«Περιμένω να δω το κείμενο και απ’ όσο έχω δει, επιμένω στη λογική της αποχής, αφού και ο πρωθυπουργός δίνει αυτή τη δυνατότητα. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση γι’ αυτό το θέμα. Προσωπικά θα επιλέξω την αποχή», σχολίασε στον ACTION24. 

«Ό,τι ισχύει για τον υπουργό ισχύει και για όλους τους βουλευτές. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αυτή την ώρα έχουμε τόσες μεγάλες προκλήσεις. Προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, αλλά πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα», πρόσθεσε. 

Η αποχή Συρίγου έρχεται στον απόηχο των διαφοροποιήσεων υφυπουργών, βουλευτών της ΝΔ αλλά και του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)