Πλήρης εκτροχιασμός στον ΣυΡιζΑ: Ύμνοι βουλευτή στον Άδωνι Γεωργιάδη!

0


 Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης, επί των ημερών Μητσοτάκη. Ακόμα και τώρα, όταν ο κορονοϊός έχει γίνει παρελθόν για όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα, στην Ελλάδα πεθαίνουν 15 άνθρωποι ημερησίως, περισσότεροι και από τους αμάχους στην Ουκρανία που έχει πόλεμο!

Τι θα έκανε λοιπόν μία βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενη στον υπουργό υγείας που φέρει την κυρία ευθύνη για αυτή την εθνική τραγωδία που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση; Μα φυσικά, θα τον σφυροκοπούσε ανελέητα, όχι μόνο για να υπηρετήσει το εθνικό και δημόσιο συμφέρον, αλλά ακόμα και το κομματικό.

Και όμως, οι βουλευτές και όσοι παρακολουθούν το κανάλι της Βουλής, δεν πίστευαν στα αυτιά τους, ακούγοντας τον ύμνο της Αθήνας Λινού στον Άδωνι Γεωργιάδη. Τον άνθρωπο που επί των ημερών του, έγιναν τα δύο μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο της δημόσιας υγείας, με εκατοντάδες εκατομμύρια ζημιά για το Δημόσιο. Λεφτά τα οποία στερήθηκε το έθνικό σύστημα υγείας, με αποτέλεσμα την εκατόμβη νεκρών λόγω της αποσάθρωσης του.

Και όμως, η κυρία Λινού εξήρε τις ικανότητές του Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας άφωνοε το πανελλήνιο…

Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)