«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την άμυνα ο Τσε Μαλόουν»

0


 Τσεκάρει την περίπτωση του Τσε Μαλόουν για την ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “actucameroun.com”, οι Θεσσαλονικείς έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον 24χρονο Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο, όπως τονίζει το δημοσίευμα, ενδιαφέρονται πολλές ομάδες της Ευρώπης όπως η Οσέρ και η Ζυρίχη.

«Ο Καμερουνέζος διεθνής αμυντικός Τσε Μαλόουν θα μπορούσε να αφήσει τη Σίμπα και το πρωτάθλημα της Τανζανίας για την Ευρώπη.

Λίγους μόλις μήνες μετά την άφιξή του στη Σίμπα, ο Τσε Μαλόουν λατρεύεται από τους οπαδούς, απολαμβάνει τον σεβασμό των συμπαικτών του και τον επαινούν οι προπονητές. Ο 24χρονος αμυντικός έχει καθιερωθεί ως το πραγματικό αφεντικό της άμυνας της ομάδας του.

Πράγματι, ο Τσε Μαλόουν σαγηνεύει με τις εμφανίσεις του και προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα με το Africafoot, ο 24χρονος είναι δημοφιλής στην Τουρκία, όπου αρκετοί σύλλογοι, όπως η Κασίμπασα και Ισταμπούλσπορ τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Επίσης, ο Καμερουνέζος αμυντικός βρίσκεται στα υπόψη της Ζυρίχης, της Οσέρ, του ΠΑΟΚ και μερικών άλλων ομάδων του Βελγίου και της Ελλάδας. Ωστόσο, καμία συγκεκριμένη προσέγγιση δεν έχει γίνει από τους συλλόγους, που θα προτιμούσαν να περιμένουν πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση» αναφέρει, χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα για τον Μαλόουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)