Συλλήψεις και μαχαιρώματα στο ντέρμπι μίσους Λάτσιο-Ρόμα στην αιώνια πόλη!

0


 Έκρηξη (οπαδικής) βίας στην Ιταλία με αφορμή το πρόσφατο ντέρμπι (μίσους) Λάτσιο-Ρόμα που πάντα χώριζε στην Ρώμη στα δύο!

Δύο μαχαιρωμένοι οπαδοί της Ρόμα και αρκετοί τραυματίες ήταν ο απολογισμός της επιδρομής οπαδών των λατσιάλι σε παμπ που μαζεύονται οι τζιαλορόσι, μετά το τέλος του επεισοδιακού ματς που στιγματίστηκε από εκτεταμένα στιγμιότυπα βίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Σκηνικό τρόμου.

Το Ολίμπικο έγινε γης μαδιάμ, με τους οπαδούς να κάνουν γυαλιά καρφιά τα πάντα. Από την ανταλλαγή φωτοβολίδων και αντικειμένων στις εξέδρες ένας οπαδός της Ρόμα έχασε το μάτι του, ενώ όπως αναφέρει η Gazzeta dello Sport, οι οργανωμένοι της Λάτσιο δεν άφησαν αναπάντητη την παρουσία 200 οπαδών του «μισητού εχθρού» στο Πόντε Μίλβο, για να χαλάσουν το πάρτι τους, πριν το παιχνίδι.

Μετά την λήξη εξάλλου του 182ου ντέρμπι της αιώνιας πόλης, 7-8 οπαδοί της Λάτσιο εισέβαλαν σε παμπ κοντά στο Ολίμπικο, που συχνάζουν οι αντίστοιχοι της Ρόμα, με συνέπεια να ξεσπάσει άγρια συμπλοκή που κατέληξε με μαχαιρωμένα άτομα. Ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας πηγαίνοντας να αποτρέψει την σύρραξη, μαχαιρώθηκε στην κοιλιά.

Οπαδός των τζιαλορόσι δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική. Όταν έφτασε η αστυνομία (καραμπινιέρι), οι περισσότεροι χούλιγκαν είχαν ήδη διαφύγει της σύλληψης, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να παραμένουν σε εξέλιξη και την Ιταλία να είναι περικυκλωμένη ξανά στην δίνη της τυφλής οπαδικής βίας. Ωστόσο, η αστυνομία πρόλαβε και συνέλαβε ορισμένους ύποπτους που θεωρούνται άνθρωποι-κλειδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)