Γαλάζιοι φόβοι...

0


 Και όμως μετά τον πονοκέφαλο με τους αγρότες, με την ακρίβεια και με το γάμο ομοφύλων η κυβέρνηση αναμένεται ενώ... πηγαίνουμε προς Ευρωεκλογές να έχει και άλλον έναν πονοκέφαλο.

Και ο πονοκέφαλος εξαρτάται όχι μόνον από το εκλογικό σώμα και τις επιπτώσεις σε περίπτωση που πλησιάζουν εκλογές αλλά και από τους βουλευτές του που δεν τολμούν να πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Ο νέος πονοκέφαλος αφορά την κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία έχει παγώσει εδώ και χρόνια.

Και αν έρθει στη Βουλή κάποια στιγμή θα δούμε να επαναλαμβάνεται κάτι σαν το γάμο ομοφύλων. Και είναι αυτό που φοβούνται δεκάδες γαλάζιοι βουλευτές για το άμεσο μέλλον.

Θα έχουμε –όπως όλα δείχνουν- έναν Άδωνη Γεωργιάδη να αναφωνεί και πάλι: «Όποιος αμφισβητήσει την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά την κύρωσή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο, δωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια».

Ταυτόχρονα την «εθνική» πτέρυγα με τους γνωστούς πρωταγωνιστές στα κάγκελα.

Αλλά τα μνημόνια επείγουν για τη γειτονική χώρα όπου το εθνικιστικό και ακροδεξιό VMRO που διαφώνησε με τη συμφωνία των Πρεσπών κάνει παρέλαση.


Οι εκκλήσεις συνεχίζονται από τη Βόρεια Μακεδονία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να φοβάται την κίνηση.


Ιδιαίτερα τώρα η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι γαλάζιοι βουλευτές φοβούνται πως θα γίνει και αυτή η κίνηση και τότε θα βλέπουν τις εκλογικές περιφέρειές τους με τα κιάλια!


Ε, είναι δύσκολο να πατάς σε δύο βάρκες...


documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)