Μνημείο ανοησίας: Για τον Μάκη Βορίδη οι καταναλωτές ευθύνονται για την ακρίβεια!

0

 
Είναι απορίας άξιον από πού αντλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη το θράσος να πετά το… μπαλάκι κάθε ευθύνης στον ελληνικό λαό και την χιλιοειπωμένη ατομική ευθύνη. Νέο κρούσμα αμετροέπειας αυτήν την φορά από τον Μάκη Βορίδη. Ο υπουργός Επικρατείας ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τους καταναλωτές για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και το ράλι ανατιμήσεων σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σχολιάζοντας στον ΑΝΤ1 τις αυξημένες τιμές έψεξε τους πολίτες για την ανόητη συμπεριφορά τους και τους προέτρεψε να ψωνίζουν μόνο φθηνά προϊόντα για να μην συμβάλλουν στην ακρίβεια. Τα νοικοκυριά μετά βίας και αν βγάζουν τον μήνα και έχουν από πάνω τον υπουργό και δεξί χέρι του πρωθυπουργού να τους μαλώνει.

Μετά τα 4 τοστ και τις μπούρδες στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης πήρε την σκυτάλη της αναλγησίας. Συμβούλεψε τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν από ακριβά μαγαζιά, ώστε να αναγκάσουν τις εταιρείες να ρίξουν τις τιμές.

Ας του πει κάποιος ότι η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων ούτε απ’ έξω δεν μπορεί να περάσει από τα ακριβά καταστήματα που εννοεί. Μνημείο ανοησίας.

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)