«Νομιμοποιεί» το φακελάκι στα νοσοκομεία...

0


 «Θα συμβαίνει νόμιμα και θεσμικά»...

Το «ξεχαρβάλωμα» του ΕΣΥ, συνεχίζει σε αμείωτο ρυθμό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να ομολογεί ότι αφού υπάρχει το φακελάκι, ο ίδιος θα το νομιμοποιήσει.


Συγκεκριμένα, μιλώντας... στον Real Fm είπε με αφορμή τα απογευματινά επί πληρωμής χειρουργεία που προωθεί: «Θέλω να μιλήσω με ειλικρίνεια στον κόσμο. Σήμερα κάποιος που δίνει φακελάκι πάει γρηγορότερα ή όχι; Δεν θα έπρεπε καθόλου να συμβαίνει. Το πολεμάω, το απεχθάνομαι, το μισώ». Ο υπουργός Υγείας αφού υποστήριξε ότι όποιον γιατρό έχει πάρει φακελάκι τον έχει βγάλει από το σύστημα, σημείωσε για το φακελάκι:

«Δυστυχώς όμως συμβαίνει. Αντί να συμβαίνει παράνομα και εξωθεσμικά, θα συμβαίνει νόμιμα και θεσμικά. Άρα θα μειωθεί και το φακελάκι. Γιατί δεν θα έχει νόημα ο γιατρός να παίρνει τα χρήματα μαύρα με το φακελάκι και να κινδυνεύει να διαπομπευθεί και να έχει ποινικές κυρώσεις αφού θα μπορεί να πάρει νόμιμα το φακελάκι του. Αυτός που έχει αποφασίσει να πληρώσει τα λεφτά θα πληρώσει νόμιμα και θα τα βάλει στη φορολογική του δήλωση».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)