Έβαλαν πρωτάκια στη Λάρισα να κάνουν μάθημα στο παγωμένο πάτωμα!

0


 Μια εξοργιστική καταγγελία έρχεται από τη Λάρισα, σύμφωνα με την οποία οι γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν μάθημα καθιστά στο κρύο πάτωμα!

Συγκεκριμένα, το συμβάν, που θυμίζει τριτοκοσμικές συνθήκες, συνέβη την περασμένη Δευτέρα. Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, εκείνη την ημέρα απουσίαζε η δασκάλα της Α’ Δημοτικού λόγω ασθένειας, με τη διεύθυνση να αποφασίζει να χωριστούν οι μικροί μαθητές σε τρεις άλλες τάξεις, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Ωστόσο, αυτό έγινε δίχως να υπάρξει μέριμνα ώστε μαζί με παιδιά να μεταφερθούν και οι καρέκλες στις αίθουσες, με τους μαθητές να αναγκάζονται να καθίσουν στο κρύο πάτωμα!

Αυτό, φυσικά, στα μέσα Ιανουαρίου, με ελλιπή και απαρχαιωμένη θέρμανση στις αίθουσες, είχε ως αποτέλεσμα αρκετά παιδιά να τουρτουρίζουν από το κρύο, με αποτέλεσμα να βάζουν τα μπουφάν από κάτω τους για να ζεσταθούν και μια δασκάλα να τους δίνει απλά μερικά βιβλία για να καθίσουν πάνω τους, ύστερα και από διαμαρτυρία κάποιων ότι κρυώνουν! «Τα παιδιά κρύωναν και έβαζαν τα μπουφάν στο πάτωμα για να καθίσουν. Μόνο σε μία τάξη τούς έβαλε η δασκάλα, ύστερα από παράπονα των παιδιών, να καθίσουν πάνω σε βιβλία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι γονείς σε ανάρτηση που ανέβασαν στο Facebook.

Από την πλευρά τους, οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο σχολείο ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για αυτά που έζησαν τα παιδιά τους, ενώ έχουν προχωρήσει και σε καταγγελίες εις βάρος της διεύθυνσης και ατόμων του εκπαιδευτικού προσωπικού.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)