Χάρης Ρώμας: «Ο τρόπος που μεγαλώνει το παιδί του ο Σεργουλόπουλος με κάνει να αισθάνομαι περήφανος»

0


 Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Αυτό που με εμπνέει είναι η ζωή και οι δυσκολίες της για τα επόμενα βήματά μου. Το ‘Πεφταστέρι’ δεν το είδατε γιατί δε θέλω να το δείτε ακόμα, είναι άριστο αλλά δεν είναι η στιγμή του. Πρέπει να αφουγκράζεσαι την εποχή ανά πάσα στιγμή», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Για την προσωπική του ζωή σημείωσε: «Η αποχώρηση από τη μακροχρόνια σχέση μου με έκανε να καταλάβω ότι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν με πικρό τρόπο. Στο παιχνίδι του έρωτα δεν έχει σημασία το να βγεις από πάνω και να πεις ‘εγώ το τελείωσα’, δε με νοιάζει. Ανακάλυψα πως η πρώην σύζυγός μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε».

Για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο Χάρης Ρώμας υπογράμμισε: “Πιστεύω ότι ο καθένας, όταν έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και μετά από διαρκές τσεκάρισμα από τις αρμόδιες Αρχές, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι φίλος μου ο Σεργουλόπουλος αλλά από τον τρόπο που τον έχω δει και ανατρέφει το παιδί του, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η μερίδα γονιών”

https://www.instyle.gr/celebrity/celebrity-news/charis-romas-o-tropos-pou-megalonei-to/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)