Μαντέψτε πόσο πουλάει η Apple την επίσημη θήκη του Vision Pro!

0


 Μετά το πανάκι καθαρισμού των $19 και τα περίφημα ροδάκια του Mac Pro που κοστίζουν όσο ένας κανονικός υπολογιστής, τώρα η Apple ξαναχτυπά με τα πρώτα περιφεριακά του Vision Pro. Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν μερικές ώρες ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το εντυπωσιακό VR/AR headset του αμερικανικού κολοσσού, το οποίο από μόνο του ζητά το λιγότερο $3499.

Μαζί με το Vision Pro, στο ψηφιακό κατάστημα της Apple αναρτήθηκαν και τα πρώτα επίσημα αξεσουάρ της συσκευής, τα οποία έρχονται με εξίσου τσουχτερές τιμές. Ειδικότερα, πρώτο θέμα συζήτησης έγινε στα social media η θήκη που κατασκευάζει και πουλά η Apple, για το headset.

Το λεγόμενο 'Vision Pro Travel Case' είναι πλέον διαθέσιμο για προ-παραγγελία, με τιμή που αγγίζει τα $199. Η επίσημη περιγραφή του προϊόντος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σχεδιασμένη από την Apple για να προστατεύει το Apple Vision Pro όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Η θήκη ταξιδιού του Apple Vision Pro διαθέτει αναδιπλούμενη λαβή και ειδικά σχεδιασμένες θήκες για την μπαταρία σας, τα οπτικά ένθετα ZEISS, το κάλυμμα του Apple Vision Pro και πρόσθετα αξεσουάρ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)