Λουκ Λίτλερ: Ποιος είναι 17χρονος παίκτης darts που έσπασε κάθε ρεκόρ και έκανε όλη την Αγγλία να ασχολείται μαζί του

0


 Μπορεί στην Ελλάδα τα βελάκια να μην αποτελούν και τόσο δημοφιλές σπορ, ωστόσο στην Αγγλία τα τουρνουά darts συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.Και εδώ και μερικές ημέρες, το πρόσωπο που βλέπει κανείς παντού είναι εκείνο του Λουκ Λίτλερ, που μπορεί το παρουσιαστικό του να παραπέμπει σε... 25άρη, ωστόσο μόλις στις 21 Ιανουαρίου θα κλείσει τα 17 του χρόνια!

Ο πιτσιρικάς από το Τσέσαϊρ βέβαια δεν τράβηξε τα βλέμματα για την εμφάνισή του αλλά για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Darts που έγινε μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.Εκεί, ο Λίτλερ διέψευσε κάθε προγνωστικό και έφτασε μέχρι τον τελικό, όντας ο νεαρότερος που τα καταφέρνει, σε ηλικία μόλις 16 ετών και 347 ημερών!

Ο έφηβος Βρετανός, που υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε ενθουσιώδης παίκτης του Football Manager, ηττήθηκε εντέλει από τον Λουκ Χάμφρεϊς, ωστόσο η τρομερή του πορεία στον θεσμό τον έκανε... πρώτη μούρη σε όλα τα αγγλικά Μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του απέφερε ένα ποσό της τάξης των 200.000 λιρών, την ώρα που στη μέχρι πρότινος καριέρα του είχε βγάλει δυόμισι χιλιάρικα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)