Με αγωγή ύψους 1.300.000 ευρώ «απαντά» ο Γρηγόρης Δημητριάδης σε Μαρινάκη και Κούγια!

0

 
Αγωγή ύψους 1,3 εκατ. ευρώ κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή 19/01, στο Πρωτοδικείο Αθηνών από τον πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη και επιδόθηκε, από κοινού, στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, τα οποία χρήματα θα διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης είχε απαντήσει άμεσα με εξώδικα στα όσα εκστόμισε εναντίον του ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας, αμέσως μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στο οποίο ηττήθηκε με 2-1 η ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι, είπε πως «ο κ. Μαρινάκης μού έδωσε μετά από συνεννόηση, μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρόμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου. Στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης». Ως χρόνος συζήτησης της εν λόγω αγωγής ορίστηκε η 6η Φεβρουαρίου 2025.

Δύο μήνες αναστολή άσκησης λειτουργήματος για τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια

Στο μεταξύ να υπενθυμίσουμε ότι από τις 12 Ιανουαρίου το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Εφετείου Αθηνών αποφάσισε οριστική δίμηνη αναστολή άσκησης λειτουργήματος για τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, αναφορικά με υπόθεση που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.


*Αναδημοσίευση από ellada24.gr


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)