Νέες απειλές κατά του 13χρονου στην Αγ. Παρασκευή – Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες

0

 
Ο 13χρονος που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και ξυλοκοπήθηκε από τρία άτομα στην Αγία Παρασκευή δέχθηκε εκ νέου απειλές για τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι ανήμερα των Φώτων ο 13χρονος δέχθηκε μία κλήση από απόκρυψη με το άτομο που βρισκόταν στην άλλη γραμμή να απειλεί τον γιο του. Σύμφωνα με τον πατέρα η κλήση διήρκησε 47 δευτερόλεπτα μέχρι που ο 13χρονος έκλεισε το τηλέφωνο. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε. Και όλα αυτά την ώρα που οι τρεις μαθητές που βασάνισαν τον γιο του στην Αγία Παρασκευή παραμένουν ασύλληπτοι.

«Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN ο πατέρας του 13χρονου.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του τόνισε: «Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί (σ.σ. που κακοποίησαν το παιδί) είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει αν δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία».

«Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μέλη της κοινωνίας. Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της Πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου», κατέληξε ο πατέρας του παιδιού που δέχτηκε bullying από τους τρεις ανήλικους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)