Οι φωστήρες για να ενοχοποιήσουν το Documento βγάζουν διακινητή μαύρου χρήματος τον πεθερό του Γεραπετρίτη

0


 Στην προσπάθειά τους να βγάλουν ενοχοποιητικό πόρισμα στο Documento μέσα σε μία νύχτα, έκαναν όπως έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει το πρωτοφανές:

Εμφάνισαν τα τιμολόγια με μεγάλες εκπτώσεις προς τους πελάτες διαφημιζόμενους του Documento, ως στοιχεία που υποκρύπτουν συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Δηλαδή, σε όποιον έκανε μεγάλη έκπτωση το Documento, αποτελεί, για την ελέγκτρια του Α’ ΕΛΚΕ Αικατερίνη Λυμπεροπούλου, βεβαιότητα διακίνησης μαύρου χρήματος.

Μετά την γκάφα να εμφανίσουν ως διακινητές μαύρου χρήματος τα ΕΛΠΕ, την Εθνική τράπεζα, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον ΕΔΟΕΑΠ, την τράπεζα Πειραιώς, τη ΔΕΠΑ, τον όμιλο Γερμανού, τα ΕΣΠΑ, τα ελληνικά υπουργεία και πολλές πολυεθνικές, φτάνουν στο σημείο να «χτυπάνε» απευθείας στο… Μαξίμου!

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, η οποία ως καλός πελάτης είχε έκπτωση 90% από το Documento, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας χρηματοδότης του Documento με μαύρο χρήμα. Δηλαδή, η εταιρεία του κ. Γουρζή, πεθερού του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, «νταραβεριζόταν» με το Documento με μαύρο χρήμα.

Ευτυχώς που η εφημερίδα δεν είχε διαφημιστικές δωσοληψίες με τη Zeus & Dione, γιατί θα κατηγορούσαν ακόμη και τη γυναίκα του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι.


Φωστήρες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)