Άδωνις Γεωργιάδης για το δάνειο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Από πού προέρχονται τα λεφτά;

0

 
Τις πληροφορίες ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ, για να βοηθήσει να βγει οικονομικά το 2023, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Από πού προέρχονται τα χρήματα αυτά;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καταλάβει τους νόμους του κράτους και τι ρόλο έχει. Από πού είναι τα λεφτά; Από την εταιρεία του; Από τον προσωπικό του λογαριασμό; Λέει ότι έχει χρήματα από τη ναυτιλία, για σκεφτείτε να είναι από offshore…» ανέφερε στο Action24 ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι, το οποίο ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι έγινε για επαγγελματικούς λόγους, ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί; «Δεν μπορεί να έχει κρυφή επαγγελματική δραστηριότητα εκ του νόμου. Ο λαός πρέπει να γνωρίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες», συνέχισε ο υπουργός και συμπλήρωσε:

«Παρανομεί. Είναι υποχρεωμένος να δηλώνει πού βρήκε τα χρήματα αυτά. Δεν μπορεί να έχει κρυφή επαγγελματική δραστηριότητα. Εφόσον επέλεξε να μπει στην ενεργό πολιτική, πρέπει να εφαρμόζει τους νόμους που τη διέπουν. Μέχρι στιγμής συμπεριφέρεται σαν ιδιώτης».

Επανερχόμενος στη διαρροή περί δανείου ο υπουργός Εργασίας συνέχισε τα ερωτήματα: «Τα χρήματα αυτά είναι με δάνειο; Το δάνειο έχει φόρο, έχει πληρωθεί; Τι σύμβαση έχουν κάνει μεταξύ τους; Αν ο Κασσελάκης βάζει 200.000 ευρώ τον χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, σε τρία χρόνια αν τους δίνει από 200.000 το μήνα θα αγοράσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν θέλει να βοηθήσει τα δίνει ως δωρεά. Εδώ τα έδωσε δάνειο».

«Όλη η διαρροή δείχνει το χάος που επικρατεί στο μυαλό τους. Δεν έχουν καταλάβει πώς λειτουργεί το κόμμα, ούτε τους νόμους που τους διέπουν, τα έχουν κάνει κουλουβάχατα» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)