«Θα πληρώσετε το τίμημα»...

0


 Το Ιράν απειλεί ανοικτά το Ισραήλ..


Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί κατηγόρησε το Ισραήλ ότι σκότωσε έναν από τους επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, σε αεροπορική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας κοντά στη Δαμασκό, στη Συρία και προειδοποίησε ότι το... Ισραήλ «θα πληρώσει σίγουρα για αυτό το έγκλημα».

«Η ενέργεια αυτή είναι αναμφίβολα άλλη μια ένδειξη της ματαίωσης, της αδυναμίας και της ανικανότητας του σιωνιστικού καθεστώτος στην περιοχή» ανέφερε ο Ραϊσί στην ανακοίνωσή του.

Ο στρατηγός Σαγέντ Ραζί Μουσαβί, ένας από τους εμπειρότερους συμβούλους των Φρουρών στη Συρία, σκοτώθηκε «σε επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος» στη συνοικία Σαγίντα Ζεϊνάμπ, στα νότια προάστια της Δαμασκού, όπως μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο Irna.

Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας που μίλησαν στο πρακτορείο Reuters, ο Μουσαβί ήταν ο υπεύθυνος για τον συντονισμό της στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ Συρίας και Ιράν.

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν διέκοψε τη ροή του προγράμματός της για να ανακοινώσει τον θάνατό του, αναφέροντας ότι ήταν ένας από τους παλαιότερους συμβούλους των Φρουρών στη Συρία. Ήταν επίσης «μεταξύ των συντρόφων του Κασέμ Σολεϊμανί», του επικεφαλής της Δύναμης Κοντς, του επίλεκτου σώματος των Φρουρών, ο οποίος σκοτώθηκε από πλήγμα αμερικανικού, μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο Ιράκ το 2020...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)