Αύξηση διοδίων και κοροϊδία Μητσοτάκη...

0


 Ετοιμαστείτε και έρχεται εντός του Δεκεμβρίου η ανακοίνωση της αύξησης των διοδίων. Αυτό είναι δεδομένο βάσει των δυσβάσταχτων συμβάσεων που έχουν υπογραφεί το 2007 και προέβλεπαν ρήτρα πληθωρισμού από τον ένα πυλώνα της... καταστροφής της Ελλάδας, τη διακυβέρνηση Καραμανλή (ο άλλος είναι η διακυβέρνηση Σημίτη). 


Ομως θα πρέπει να αντέξουμε και τη δημοσιογραφική αναφορά των συστημικών ΜΜΕ στο γεγονός της μονοψήφιας αύξησης (οι παραχωρησιούχοι τελικά υποχώρησαν το 2023 και δεν ανακοίνωσαν αυξήσεις της τάξης του 12%). 

Θα υπάρξουν αναφορές για την «πυγμή Μητσοτάκη», για την «ευαισθησία Μωυσή απέναντι στην κοινωνία» κ.λπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αύξηση στα διόδια έχει κλειδώσει στο 8% για το 2024. Ωστόσο η αθροιστική αύξηση είναι 14% με βάση τον μαθηματικό τύπο των συμβάσεων. 

Λέτε οι παραχωρησιούχοι να απολέσουν όλο αυτό τον πακτωλό χρήματος; Οχι βέβαια… Απλώς έχουν συμφωνήσει να επιμεριστεί το ποσοστό που «κουρεύεται» στη διετία 2025-26! Σε όλους εμάς θα μείνει το «ωσαννά, Κυριάκο Μητσοτάκη» των συστημικών ΜΜΕ!...

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)